ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Μέσα" ο Παππάς

"Μέσα" ο Παππάς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Παππάς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε στη μέση και συμμετείχε κανονικά στο προπονητικό πρόγραμμα της Τετάρτης (28/9).

Με τον Νίκο Παππά να δίνει το "παρών" συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, μια εβδομάδα πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου και την αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ (5/10) για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο 26χρονος γκαρντ, που απείχε προληπτικά από τη διπλή προπόνηση της Τρίτης (27/9) λόγω ενοχλήσεων στη μέση, προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη. Ήταν σαφές άλλωστε πως δεν θα λείψει για περισσότερες ημέρες, αφού η απουσία του από το χθεσινό πρόγραμμα έγινε με σκοπό να μην επιβαρυνθεί άσκοπα, στο "παρά πέντε" της έναρξης της νέας σεζόν.

Πλέον, το "τριφύλλι" έχει στρέψει -για τα καλά- το ενδιαφέρον του στον εντός έδρας αγώνα με τον "δικέφαλο", με τον προπονητή του να καλείται να αποφασίσει με ποιους ξένους θα πορευτεί στο α' μισό της σεζόν, εντός των συνόρων. Θυμίζουμε πως βάσει κανονισμών, ο Αργύρης Πεδουλάκης υποχρεούται να "κόψει" δύο εκ των Μάικ Τζέιμς, Τζέιμς Φελντέιν, Κέι Σι Ρίβερς, Τζέιμς Γκιστ, Κρις Σίνγκλετον και Ντιμίτρις Νίκολς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ