ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μένει Αθήνα ο Γκιστ

Μένει Αθήνα ο Γκιστ
INTIME SPORTS

Ο Τζέιμς Γκιστ δεν εγκατέλειψε την Ελλάδα, μετά την επιβολή της ποινής για χρήση ινδικής κάνναβης. Τουναντίον, μένει στη χώρα μας και συνεχίζει τις προπονήσεις, ενώ δεν αποκλείεται να διατηρηθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Στις 30 Απριλίου είχε προκύψει η είδηση πως δείγμα του Τζέιμς Γκιστ βρέθηκε θετικό σε απαγορευμένη ουσία και πιο συγκεκριμένα στην ινδική κάνναβη , με τον Παναθηναϊκό να επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματος του. Αργότερα, το Sport24.gr σας ενημέρωσε ότι επειδή είναι υπότροπος, η τιμωρία του θα είναι τουλάχιστον έξι μήνες . Ήταν οκτώ και κάπως έτσι ετέθη εκτός σεζόν, ενώ κατέστη σαφές πως δεν μπορεί να επιστρέψει σε παρκέ, πριν την 5η του Δεκέμβρη.

Ποτέ όμως, δεν διαβάσατε κάτι επί του οριστικού τέλους της συνεργασίας του με τους "πράσινους", καθώς στις 17 του ίδιου μήνα είχε υπογράψει διετή επέκταση . Και αυτό, δεν έγινε κατά λάθος, διότι όντως υπάρχει η πιθανότητα να διατηρηθεί στο ρόστερ του ΠΑΟ, όταν ολοκληρωθεί η ποινή. Ο Αμερικανός δεν εγκατέλειψε την Αθήνα, μετά την τιμωρία του. Τουναντίον, έμεινε και συνεχίζει τις προπονήσεις, προκειμένου να μην χάσει την επαφή και να είναι σε καλή κατάσταση, όταν θα χρειαστεί να πείσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πως αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία. Τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, αλλά φαίνεται πως υπάρχει μια προδιάθεση να συνεχίσουν την κοινή πορεία. Και αν γίνει αυτό, δεν αποκλείεται να συναντηθεί με έναν... κολλητό του φίλο, ξανά: τον Στεφάν Λασμέ -πληροφορίες του Sport24.gr θέλουν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για αυτήν την επιστροφή..

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ