ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Γιάνκοβιτς, Σλότερ η προπόνηση

Με Γιάνκοβιτς, Σλότερ η προπόνηση

Ο Τζούλιαν Ράιτ δεν... πρόλαβε να συμμετάσχει στην απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού αφού δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις. Αντίθετα, οι Γιάνκοβιτς, Σλότερ ακολούθησαν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς περίμενε τον Τζούλιαν Ράιτ στην απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού ωστόσο ο Αμερικανός φόργουορντ δεν πέρασε τα ιατρικά τεστ και ''κόπηκε'' από τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Αντίθετα ο κόουτς του Παναθηναϊκού είδε τους Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Ο μεν Γιάνκοβιτς ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από πυρετό, γεγονός που δεν του επέτρεψε να ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή στη Λιθουανία για το τουρνουά της Ζαλγκίρις Κάουνας. Όσον αφορά τον Έι Τζέι Σλότερ, ο Αμερικανός γκαρντ είχε πρόβλημα στον τετρακέφαλο όμως επέστρεψε στις προπονήσεις των ''πράσινων''.

Από εκεί και πέρα, οι Αντώνης Φώτσης (δικέφαλος) και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης (τετρακέφαλος) συνεχίζουν τη θεραπεία τους. Εκτός με πρόβλημα στην κνήμη παραμένει ο ΝτεΜάρκους Νέλσον.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ