ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπάγερν Μονάχου στο "Zadar Tournament" ο Παναθηναϊκός

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / FENERBAHCE - PANATHINAIKOS (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / FENERBAHCE - PANATHINAIKOS (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στον ίδιο όμιλο με ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπάγερν Μονάχου θα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός Superfoods στο "Zadar Tournament" που θα διεξαχθεί από τις 21 έως τις 24 Σεπτεμβρίου στην Κροατία. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Το "Zadar Tournament" θα αποτελέσει μία καλή ευκαιρία για τον Τσάβι Πασκουάλ προκειμένου να διαπιστώσει την εξέλιξη της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού Superfoods. Με τους "πράσινους" να μετρούν περίπου ένα μήνα προπονήσεων, τα φιλικά που θα δώσουν στην Κροατία από τις 21 έως τις 24 Σεπτεμβρίου θα είναι μια πολύ καλή αφορμή για να φανερωθούν οι αδυναμίες της ομάδας, όπως επίσης ο βαθμός προόδου σε αυτά που ζητάει ο 44χρονος τεχνικός.

Με την παρουσία επίσης της Φενέρμπαχτσε, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, της Μπάμπεργκ, της Χίμκι και της Μπάγερν Μονάχου, το "τριφύλλι" θα βρεθεί σε καταστάσεις έντονου ανταγωνισμού και συνθήκες... EuroLeague. Όπως έγινε γνωστό δε, ο Παναθηναϊκός Superfoods θα βρίσκεται στον Α' Όμιλο του "Zadar Tournament" μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Μπάγερν Μονάχου, στον πάγκο της οποίας βρίσκεται ο πρώην "πράσινος" προπονητής, Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θα αντιμετωπίσει αρχικά την Μπάγερν Μονάχου (21/9, 21:30) και μία μέρα μετά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (22/9, 21:00), για να προκύψουν ακολούθως τα ζευγάρια της τελευταίας ημέρας του τουρνουά (24/9).

Οι ομάδες που θα τερματίσουν στην κορυφή κάθε ομίλου θα διεκδικήσουν το τρόπαιο, αυτές που θα βρεθούν στη δεύτερη θέση θα παίξουν για το τρίτο σκαλί του βάθρου, ενώ οι τελευταίες θα δώσουν αγώνα κατάταξης..

Αναλυτικά το πρόγραμμα του "Zadar Tournament":

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου

(19:00) Μπάμπεργκ - Χίμκι

(21:30) Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκός

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου

(18:30) Φενέρμπαχτσε - Μπάμπεργκ

(21:00) Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου

(19:00) ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπάγερν Μονάχου

(21:30) Φενέρμπαχτσε - Χίμκι

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου

(17:00) Αγώνας κατάταξης

(19:30) Μικρός τελικός

(22:00) Τελικός

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ