ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με τρεις "μικρούς" στη δωδεκάδα

Με τρεις "μικρούς" στη δωδεκάδα
INTIME SPORTS

Ο τραυματισμός του Έι Τζέι Σλότερ περιόρισε τους διαθέσιμους παίκτες για τα δύο πρώτα παιχνίδια του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τρεις "μικρούς" να περιλαμβάνονται πλέον στη δωδεκάδα των αγώνων.

Με δεκατρείς παίκτες ταξίδεψε η αποστολή του Παναθηναϊκού για τα δύο πρώτα παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με δώδεκα θα γυρίσει. Ο τραυματισμός του Έι Τζέι Σλότερ περιορίζει ακόμα περισσότερο τα "όπλα" που θα έχει στη διάθεσή του ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς για τους δύο πρώτους αγώνες επί ρωσικού εδάφους, με τον Νίκο Παππά να καλείται να επωμιστεί τον ρόλο του βασικού σούτινγκ γκαρντ των "πρασίνων".

Από την απόδοση του 25χρονου γκαρντ μπορούν να κριθούν πολλά στην αποψινή αναμέτρηση (14/4, 20:00). Οι εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα (με αποκορύφωμα αυτή κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης) συνηγορούν στο γεγονός πως μπορεί να ηγηθεί, με την ανάδειξή του σε πρώτο σκόρερ του αγώνα να βρίσκεται πολύ υψηλά (12.00) στο Stoiximan.gr .

Μ αυτά και μ αυτά, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με τους Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Μιχάλη Λούντζη και Γιώργο Παπαγιάννη στη δωδεκάδα.

Κάτι ακόμα: το περσινό πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στα πλέι οφ είχε κριθεί στην παράταση; Λέτε να γίνει το ίδιο και φέτος; Η απόδοσή του πάντως για να πάει η αναμέτρηση στο έξτρα πεντάλεπτο βρίσκεται στο 15.00 .

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ