ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με τον ΟΠΑΠ στη φανέλα

Με τον ΟΠΑΠ στη φανέλα
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την τριετή συμφωνία με τον ΟΠΑΠ, που θα αποτελέσει τον βασικό χορηγό στη φανέλα της ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την ΟΠΑΠ ΑΕ ως βασικό χορηγό της φανέλας για τα επόμενα τρία χρόνια. Η ΟΠΑΠ ΑΕ δείχνει έμπρακτα τη στήριξή της στο ελληνικό μπάσκετ και ξεχωριστά στον Παναθηναϊκό, ο οποίος κυριαρχεί στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη".

Ο Γενικός Διευθυντής marketing της ΟΠΑΠ ΑΕ, Σωτήρης Σπανίδης, αναγνωρίζει αυτήν ακριβώς τη θέση που κατέχει το τριφύλλι, αναφερόμενος στη συνεργασία των δύο πλευρών: "Στο πλαίσιο της στήριξης του Ελληνικού μπάσκετ η ΟΠΑΠ Α.Ε. χορηγεί για τα επόμενα τρία (3) χρόνια μια από τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές ομάδες και μια από τις ιστορικότερες Ελληνικές ομάδες, τον Παναθηναϊκό. Η μέχρι τώρα πολύ επιτυχημένη πορεία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη και η διάθεση που έχει εκφραστεί μεταξύ των μερών είναι ίσως η καλύτερη εγγύηση για μια επιτυχημένη συνεργασία που σκοπό έχει μεταξύ των άλλων να βοηθήσει την πολύ επιτυχημένη πορεία του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα και την Ευρώπη".

Ο Διευθυντής marketing της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, Ηλίας Κατσογιάννης δήλωσε: "Καλωσορίζουμε την ΟΠΑΠ ΑΕ στο χορηγικό μας πρόγραμμα. Σε ιδιαίτερα χαλεπούς καιρούς η ΟΠΑΠ ΑΕ συνεχίζει να επενδύει στον αθλητισμό διευρύνοντας την υποστήριξή της στο μπάσκετ. Για την ομάδα μας, τον Πρωταθλητή Ευρώπης και Ελλάδας, ανοίγει μια νέα σελίδα σε εμπορικό επίπεδο.

Στόχος είναι να έχουν και τα δύο μέρη τα μέγιστα δυνατά εμπορικά και επικοινωνιακά οφέλη, αλλά και να δημιουργήσουμε από κοινού ενέργειες Κοινωνικής Υπευθυνότητας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ