ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με το μυαλό στη Ζιελόνα Γκόρα

Με το μυαλό στη Ζιελόνα Γκόρα
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον εντός έδρας αγώνα με τη Ζιελόνα Γκόρα (11/12, 21:45) δίχως προβλήματα, την ώρα που από το "τριφύλλι" τονίζουν πως δεν ασχολούνται με τη νέα ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός.

Το παιχνίδι με τη Ζιελόνα Γκόρα (11/12, 21:45) βρίσκεται προ των πυλών για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος χρειάζεται μία ακόμη νίκη για να εξασφαλίσει την παρουσία του στο Top 16 της Euroleague, όσο και για να βρεθεί "αγκαλιά" με την τρίτη θέση του ομίλου. Οι "πράσινοι" χρειάζονται τους δύο βαθμούς της νίκης επί της πολωνικής ομάδας και, την ίδια ώρα, ήττα της Ζάλγκιρις στη Βαρκελώνη. Αν οι παραπάνω προϋποθέσεις λάβουν σάρκα και οστά, τότε η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς θα πάει την τελευταία αγωνιστική στο Κάουνα απλά και μόνο για να υπερασπιστεί το +35 της νίκης της στο παιχνίδι του α' γύρου.

Ο προπονητής του "τριφυλλιού" δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, αφού ο Λευτέρης Μποχωρίδης είναι ο μοναδικός απών. Ο 21χρονος γκαρντ συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας και αναμένεται να επιστρέψει στις επάλξεις μέσα στον Ιανουάριο.

Από εκεί και πέρα, στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει διάθεση απάντησης στη νέα ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός με αφορμή τη μεταβίβαση των μετοχών από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο. " Δεν ασχολούμαστε" ανέφεραν από το "πράσινο στρατόπεδο", στο οποίο ούτως ή άλλως έχουν επιλέξει αποφασίσει εδώ και αρκετό καιρό να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας τις όποιες δημόσιες διενέξεις με τον "αιώνιο" αντίπαλο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ