ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Μποχωρίδη στις... ρωσικές δοκιμασίες

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Με τον Λευτέρη Μποχωρίδη να συμμετέχει κανονικά στο σημερινό (12/9) πρόγραμμα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού Superfoods. Τεστάρει τις δυνάμεις του με Ούνικς Καζάν (15/9) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (17/9) το "τριφύλλι".

Εν αναμονή των πρώτων δυνατών φιλικών με Ούνικς Καζάν (15/9) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (17/9) βρίσκεται ο Παναθηναϊκός Superfoods, ο οποίος συνεχίζει την προετοιμασία του στο ΟΑΚΑ. Οι "πράσινοι" προπονήθηκαν εις διπλούν την Τρίτη (12/9), με τον Τσάβι Πασκουάλ να έχει στη διάθεσή του τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο 23χρονος πλεϊμέικερ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του, δηλώνοντας παρών για τη διπλή ρωσική δοκιμασία.

Από εκεί και πέρα, ο Λούκας Λεκαβίτσιους συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του με στόχο να επιστρέψει στην δράση σε ένα μήνα, για να καλύψει το κενό που υπάρχει στην περιφέρεια.

Εξάλλου, το "τριφύλλι" θύμισε για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τους δύο φιλικούς αγώνες, έχοντας θεσπίσει γενική είσοδος στα 5€. Όπως έγινε γνωστό από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods:

  • Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να αποκτήσουν τα εισιτήριά τους από τα κάτωθι σημεία:
  • Το γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης", Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή 10.00-18.00).
  • Με Ηλεκτρονική αγορά μέσω του paobc.gr και viva.gr
  • Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό).
  • Την ημέρα των αγώνων (15/9 και 17/9), τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργούν 3 ώρες πριν την έναρξη και μέχρι 20 λεπτά μετά τη έναρξη του αγώνα. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ "Ειρήνη" και στο Parking 5.

Οι φίλαθλοι ΑΜΕΑ παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 210 3503282 & 210 3503289 για πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή του εισιτηρίου τους, έως και 1 ημέρα πριν τον αγώνα.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθεύονται το απόκομμα του εισιτήριό τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό).

***Για τις εν λόγω φιλικές αναμετρήσεις θα ισχύσουν κανονικά οι κάρτες διαρκείας

***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ