ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Γκρέιντζερ και Μπατίστα η Ουρουγουάη

Με Γκρέιντζερ και Μπατίστα η Ουρουγουάη

Ο Εστέμπαν Μπατίστα έθεσε εαυτόν στη διάθεση της εθνικής Ουρουγουάης και θα ενισχύσει τη χώρα της Λατινικής Αμερικής στο Παναμερικανό Πρωτάθλημα 2015 μαζί με τον Τζέισον Γκρέιντζερ της Μάλαγα.

Ο κόουτς της εθνικής Ουρουγουάης, Άντριαν Καπέλι, και ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας, Ρικάρντο Βάιρο, βρέθηκαν στην Ευρώπη τις προηγούμενες ημέρες και συναντήθηκαν διαδοχικά με τον Τζέισον Γκρέιντζερ της Μάλαγα και τον Εστέμπαν Μπατίστα.

Αμφότεροι έθεσαν εαυτούς στη διάθεση της εθνικής ομάδας ενόψει του Παναμερικανού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί φέτος στο Μεξικό (31/08-12/09) και θα δώσει δυο "εισιτήρια" για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού είναι ο μοναδικός Ουρουγουανός με θητεία στο ΝΒΑ, αφού αγωνίστηκε για δυο χρόνια στους Atlanta Hawks. Παράλληλα αποτελεί βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας από το ντεμπούτο του, το 2003. Στο προηγούμενο Παναμερικανικό Πρωτάθλημα της Βενεζουέλας είχε 16.8 πόντους και 10.4 ριμπάουντ μ.ό.

"Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα στηρίζεται στους καλύτερους παίκτες της Ουρουγουάης!" ανέφερε σχετικά ο εθνικός προπονητής, Άντριαν Καπέλι, για τις επιλογές του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ