ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Λοτζέσκι το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού

Με Λοτζέσκι το πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού
STOLISVAGGELIS

Ο Παναθηναϊκός Superfoods επικράτησε του Περιστερίου (84-69) σε φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα, με τον Ματ Λοτζέσκι να παίρνει μικρό χρόνο συμμετοχής.

Με τον Ματ Λοτζέσκι να αγωνίζεται δίχως πρόβλημα, ο Παναθηναϊκός Superfoods έδωσε το πρώτο του φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας (προπονητικού χαρακτήρα) με αντίπαλο το Περιστέρι, το απόγευμα του Σαββάτου (2/9). Η επικράτηση των "πρασίνων" (84-69) είναι το έλασσον για τον Τσάβι Πασκουάλ, από την στιγμή που είδε τον νεοαποκτηθέντα φόργουορντ να αγωνίζεται δίχως την παραμικρή ενόχληση.

Τα μηνύματα που λαμβάνουν στο "τριφύλλι" από την κατάσταση του έμπειρου παίκτη είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά, αφού συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις. Η παρουσία του δε στην αποψινή αναμέτρηση είναι ένα ακόμη θετικό δείγμα, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου -δεδομένου ότι είχε να αγωνιστεί από τον Μάρτιο.

Από την άλλη, απών ήταν ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού.

Με το συγκεκριμένο παιχνίδι να μην αποτελεί δείγμα γραφής (στο ελάχιστο) πάντως, φάνηκαν κάποιες από τις επιθετικές αρετές του Μάρκους Ντένμον (19π.), ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού Superfoods στο "Ανδρέας Παπανδρέου". Στα θετικά κι η εικόνα του Γιώργου Καλαϊτζάκη (12π.), ο οποίος έδειξε ανεβασμένος -μετά την εντυπωσιακή παρουσία του στο Eurobasket U18.

Μετά το τέλος του αγώνα ο εκ των συνεργατών του Τσάβι Πασκουάλ, Γιώργος Βόβορας δήλωσε: " Ήταν το πρώτο παιχνίδι της προετοιμασίας. Μετά από δύο εβδομάδες θέλαμε να αλλάξουμε λίγο παραστάσεις και κυρίως να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα. Τα παιδιά δούλεψαν εξαιρετικά στις δύο πρώτες εβδομάδες και αυτό το φιλικό μάς έδωσε την ευκαιρία να δουλέψουμε πράγματα και στην τακτική και σε σχήματα μέσα στο παιχνίδι. Σε αυτή την περίοδο της προετοιμασίας, το πιο σημαντικό είναι να δουλεύουμε πολύ καλά, να μην έχουμε τραυματισμούς, να βλέπουμε τα λάθη ώστε να έχουμε πολύ χρόνο για να τα διορθώσουμε. Δουλεύουμε εξαιρετικά και συνεχίζουμε".

Την Κυριακή (3/9), οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ θα έχουν ρεπό και το πρωί της Δευτέρας (4/9) θα αναχωρήσουν για την Καστοριά όπου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Τα δεκάλεπτα: 15-26, 33-52, 50-73, 69-84.

Περιστέρι (Καραγιάννης): Δομβρογιάννης, Παππάς, Μαγκουνής 17, Πολυτάρχου 4, Αγγέλου 11, Μάντζαρης 2, Σκορδίλης 9, Σιγκούνας 12, Κωνσταντακόπουλος, Σίμτσακ, Δημητριάδης 10.

Παναθηναϊκός Superfoods (Πασκουάλ): Καλαϊτζάκης 12, Μποχωρίδης 6, Ντένμον 19, Ρίβερς 1, Λοτζέσκι 2, Μήτογλου 2, Σίνγκλετον 12, Βουγιούκας 14, Σακελλαρίου, Παπαντωνίου, Γκάμπριελ 6, Όγκαστ 10.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ