ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Καλάθη κόντρα στον Κόροιβο

Με Καλάθη κόντρα στον Κόροιβο
Καλάθης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νικ Καλάθης θα είναι στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς για το παιχνίδι της Κυριακής (20/3, 17:00) με τον Κόροιβο Αμαλιάδας σε αντίθεση με τον Έλιοτ Ουίλιαμς που θα μείνει εκτός για να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Με παρόντα τον Νικ Καλάθη ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί το απόγευμα της Κυριακής (20/3, 17:00) στο ΟΑΚΑ τον Κόροιβο Αμαλιάδας καθώς ο διεθνής γκαρντ επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς στις προπονήσεις στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς σε αντίθεση με μία μέρα πριν.

Οι "πράσινοι" ολοκλήρωσαν τη μίνι προετοιμασία τους με μία απογευματινή προπόνηση. Σε αυτήν ο Καλάθης έδειξε ότι ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο του αριστερού του ποδιού κι έτσι θα βρίσκεται στη διάθεση του τεχνικού του.

Αντίθετα εκτός 12άδας θα μείνει ο Έλιοτ Ουίλιαμς. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος της προπόνησης και θα μείνει εκτός αποστολής καθώς δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του. Και πιο συγκεκριμένα τη θλάση στον προσαγωγό του που είχε κληρονομήσει στο εκτός έδρας παιχνίδι προ δεκαημέρου στο Βελιγράδι για την Euroleague κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

Το blog του Φελντέιν

Ο Τζέιμς Φελντέιν αποθέωσε μέσω του blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τον Δημήτρη Διαμαντίδη χαρακτηρίζοντάς τον ως τον ιδανικό συμπαίκτη.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Δομινικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού ήταν τα εξής:

"Γεια σας!

Ετοιμαζόμαστε για μια ακόμα σημαντική περίοδο καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα σε ό,τι αφορά στην Ευρωλίγκα αλλά και στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Δεν άρχισα τυχαία με αυτό τον τρόπο! Θα σας εξηγήσω τι εννοώ!

Πολλοί με ρωτούν τι προτιμάμε στην Ευρωλίγκα ή αν περιμένουμε να δούμε τη θέση που θα κατακτήσουμε στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου. Αρχίζουν οι συζητήσεις για το τι μας συμφέρει και διάφορα τέτοια.Η απάντηση απο τη δική μας πλευρά είναι δεδομένη: Εμάς μας συμφέρει να νικάμε! Θέλουμε να νικάμε εμεις! Αυτό έχει σημασία, έτσι λειτουργούν οι μεγάλες ομάδες έτσι φτιάχνεις χαρακτήρα έτσι αποκτάς αυτοπεποίθηση.

Τα υπόλοιπα είναι συζητήσεις. Η πράξη όμως μετρά! Αν εσύ είσαι έτοιμος να μπεις στο γήπεδο, στην οποιαδηποτε έδρα, έχοντας το μυαλό σου καθαρό και αποφασισμένος να κάνεις τα πάντα για τη νίκη δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς!

Θα ήθελα επίσης να σταθώ και στον αρχηγό μας, τον Δημήτρη! Είναι απίστευτος... Είναι για όλους μας έμπνευση αλλά και τεράστιο κίνητρο να τον έχουμε δίπλα μας στα αποδυτήρια, στον πάγκο και φυσικά μέσα στο γήπεδο την ώρα του αγώνα!Είναι νικητής και ιδανικός συμπαίκτης. Είναι παράδειγμα για όλους... Επικοινωνεί με όλους με μια ματιά...Άσε που τώρα επικοινωνεί με όλους ευκολοτερα καθως κυκλοφορεί σε κινητό τηλέφωνο...Πέρα από το χιούμορ βέβαια, ο Δημήτρης είναι σύμβολο και τέτοιες πρωτότυπες ενέργειες ταιριάζουν σε σύμβολα!

Θα τα ξαναπούμε σύντομα

J.F.".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ