ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Καλάθη και Παππά για τη "σκούπα"

Με Καλάθη και Παππά για τη "σκούπα"

Ο Παναθηναικός αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη με σκοπό τη Δευτέρα (9/5) να τελειώσει την ημιτελική σειρά με τον Άρη.

Με 2-0 νίκες στην ημιτελική φάση της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να... σκουπίσει τον Άρη και να πάρει το εισιτήριο που οδηγεί στους τελικούς.

Στην αποστολή των "πράσινων" συμπεριλήφθηκε τόσο ο Νίκος Παππάς όσο και ο Νικ Καλάθης οι οποίοι έμειναν εκτός από την προπόνηση του Σαββάτου (7/5). Ο πρώτος προπονήθηκε κανονικά σήμερα το μεσημέρι ενώ ο Καλάθης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω του προβλήματος στην κνήμη . Αμφότεροι θα ειναι στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη που θέλει να δει ακόμα μεγαλύτερη βελτίωση από τους παίκτες του στο τρίτο ματς με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο.

"ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ"

Στο μεταξύ, η ΚΑΕ Παναθηναικός εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για τους πράσινους εφήβους που κατέκτησαν το Πανέλληνιο Πρωτάθλημα στην Καστοριά και ανέφερε τα εξής: "Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συγχαίρει τους αθλητές της, το τεχνικό επιτελείο και όλους τους συντελεστές της κατάκτησης του δεύτερου σερί Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων στην Καστοριά. Οι νεαροί καλαθοσφαιριστές του Παναθηναϊκού κατέκτησαν τον τίτλο αήττητοι και σήκωσαν το τρόπαιο στον... ουρανό του Κλειστού Γυμναστηρίου «Δημήτρης Διαμαντίδης», επιβεβαιώνοντας πως το μέλλον έχει χρώμα πράσινο!"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ