ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με δύο απουσίες στην Καβάλα ο Παναθηναϊκός

Με δύο απουσίες στην Καβάλα ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Μαρκίζ Χέινς και Βλάντο Γιάνκοβιτς δεν ξεπέρασαν το πρόβλημα που αντιμετώπιζαν με αποτέλεσμα να αποκλειστούν από την αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με την Καβάλα (27/3, 18:00). Στη δωδεκάδα ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Με δύο απουσίες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Καβάλα (27/3, 18:00) για την 24η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Οι "πράσινοι" προπονήθηκαν το πρωί του Σαββάτου (26/3) στο ΟΑΚΑ, ενώ το απόγευμα θα ταξιδέψει για τη μακεδονική πόλη, όπου θα διεκδικήσει ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα εντός των συνόρων.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έχει πάντως κάποια προβλήματα να λύσει αφού είδε τους Μαρκίζ Χέινς και Βλάντο Γιάνκοβιτς να μένουν εκτός μάχης. Ο πρώτος αφού ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον δεξιό τετρακέφαλο, ενώ ο δεύτερος λόγω γαστεντερίτιδας. Αμφότεροι βέβαια αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμοι για το παιχνίδι με την Τσεντεβίτα, σε (1/4, 21:45) ένα παιχνίδι που μπορεί να "σφραγιστεί" η πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague.

Από την άλλη, ο Γιώργος Παπαγιάννης συμμετείχε κανονικά στο πρωινό πρόγραμμα κι έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι με τους νεοφώτιστους που θα παίξουν τα "ρέστα" τους στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Θυμίζουμε πως εκτός του ρόστερ για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ βρίσκονται οι Σάσα Πάβλοβιτς και Όγκνιεν Κούζμιτς, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο στους αγώνες της Euroleague.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ