ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Με Αντετοκούνμπο στο ΣΕΦ

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ: EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού Superfoods κι είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ντέρμπι της Κυριακής (8/10, 19:30) με τον Ολυμπιακό.

Με ένα νέο πρόσωπο πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Πέμπτης (5/10) στον Παναθηναϊκό Superfoods. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο επέστρεψε από τις ΗΠΑ, όπου βρέθηκε τις τελευταίες τρεις ημέρες για την κηδεία του πατέρα του, και προπονήθηκε κανονικά υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του 45χρονου τεχνικού.

Ο 25χρονος φόργουορντ απουσίασε από την εκκίνηση της νέας σεζόν και τον προημιτελικό με τον Κολοσσό H Hotels, αλλά θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κανονικά στο ντέρμπι της Κυριακής (8/10, 19:30) απέναντι στον Ολυμπιακό στο -άδειο λόγω τιμωρίας- ΣΕΦ.

Από την πλευρά του, ο Λούκας Λεκαβίτσιους εξακολουθεί να προπονείται μόνος του, ανεβάζοντας πάντως ρυθμούς μέρα με τη μέρα. Στόχος του 24χρονου πλεϊμέικερ είναι να βρίσκεται στη δωδεκάδα του "τριφυλλιού" στην πρεμιέρα της EuroLeague απέναντι στην Μπαρτσελόνα (13/10, 22:00).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ