ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαυροκεφαλίδης: "Τα πάντα για να κερδίσουμε"

Μαυροκεφαλίδης: "Τα πάντα για να κερδίσουμε"

Για την κλήρωση του Κυπέλλου που φέρνει τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Ολυμπιακό μίλησε ο Μαυροκεφαλίδης, ενώ η ΚΑΕ ευχαρίστησε την Κλινική Καρπενησίου για την φροντίδα στον Νίκο Παππά

Η κληρωτίδα έφερε στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου "αιώνιο" ντέρμπι , καθώς στις 8 Οκτωβρίου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό. Από το Καρπενήσι όπου βρίσκεται ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μίλησε για την κλήρωση τονίζοντας πως στην παρούσα φάση προέχει να δουλέψουν σκληρά αυτός και οι συμπαίκτες του.

Αναλυτικά στη δήλωσή του ο Έλληνας σέντερ αναφέρει: " Τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό έχουν πάντα μια ιδιαίτερη σημασία. Έτσι και ο προημιτελικός του Κυπέλλου. Θεωρώ, όμως, πως ακόμη δεν θα πρέπει να μας απασχολεί ο συγκεκριμένος αγώνας. Βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της προετοιμασίας μας και δουλεύουμε σκληρά εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Είμαστε μια νέα ομάδα που χρειάζεται πολλή δουλειά ώστε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Όταν έρθει η ώρα θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι αυτό και θα κάνουμε τα πάντα ώστε να το κερδίσουμε".

Το "ευχαριστώ" της ΚΑΕ

Ο Νίκος Παππάς δεν συμμετείχε στις σημερινές (25/8) προπονήσεις του Παναθηναϊκού, καθώς ταλαιπωρείται από γαστρεντερική ίωση. Ο Έλληνας γκαρντ βρέθηκε για δύο ώρες στην Κλινική του Καρπενησίου προκειμένου να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ από τους γιατρούς του παθολογικού τμήματος του χορηγήθηκε ορός. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της θέλησε να ευχαριστήσει τους γιατρούς της κλινικής. " Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τη διοικητή της κλινικής καθώς και το παθολογικό τμήμα για την άμεση κινητοποίηση, την προσοχή και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν στην περίπτωση του Νίκου Παππά"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ