ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μαυροκεφαλίδης: "Ξέρω για Μάλαγα, αλλά προέχει ο Παναθηναϊκός"

Μαυροκεφαλίδης: "Ξέρω για Μάλαγα, αλλά προέχει ο Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης επιβεβαίωσε το επίσημο ενδιαφέρον της Ουνικάχα Μάλαγα για την απόκτησή του. Στάση αναμονής στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όπου περιμένουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για να καθοριστεί το ύψος του μπάτζετ.

Από τη στιγμή που προέκυψε η είδηση για ενδιαφέρον της Ουνικάχα Μάλαγα για τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, άρχισαν οι συζητήσεις επί της "αντίδρασης" του Παναθηναϊκού. Όπως αναφέραμε και χθες (2/7), οι "πράσινοι" περιμένουν την άφιξη του Σάσα Τζόρτζεβιτς στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, για να "κλείνουν" σιγά - σιγά οι μεταγραφικές υποθέσεις . Με αυτή του 31χρονου σέντερ να βρίσκεται στην ατζέντα του Σέρβου κόουτς.

Πέραν της επιθυμίας του "Σάλε" για παραμονή του διεθνή παίκτη στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου, πολλά θα κριθούν από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της Κυριακής (5/7). Κι αυτό γιατί ανάλογα με την ετυμηγορία του ελληνικού λαού, αντίστοιχα θα διαμορφωθεί ο προϋπολογισμός. Στις τάξεις του "τριφυλλιού" αναφέρεται πως σε περίπτωση επικράτησης του "όχι", θα προχωρήσουν οι μεταγραφικές διαδικασίες με πρόθεση να κάνει δυνατές κινήσεις στην αγορά, ειδάλλως θα μειώσει σημαντικά τα προς διάθεση χρήματα.

Πράγμα που σαφώς επηρεάζει το ενδεχόμενος παραμονής του Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Ο 31χρονος σέντερ μίλησε στην La Opinion de Malaga για το δεδηλωμένο ενδιαφέρον της Μάλαγα , λέγοντας αρχικά πως "η κατάσταση στη χώρα είναι απογοητευτική και θα πρέπει να μιλήσω με τους δικούς μου ανθρώπους". Για να ενημερώσει εν συνεχεία πως " έχω ήδη στα χέρια μου την πρόταση της Μάλαγα. Είμαι χαρούμενος γι αυτό, αλλά είναι ακόμη πολύ νωρίς να αποφασίσω. Θα περιμένω πρώτα τον Παναθηναϊκό και, κυρίως, θα μιλήσω με τη γυναίκα μου για να πάρουμε κάποια απόφαση. Αυτή τη στιγμή μόνο η Μάλαγα μου έχει καταθέσει επίσημη πρόταση".

Οι φήμες ήθελαν κι άλλες ομάδες από τη γηραιά ήπειρο να τον έχουν στη λίστα τους, χωρίς όμως να έχει προκύψει κάτι περισσότερο. Επ αυτού, ο 31χρονος παίκτης είχε να πει πως " ο ατζέντης μου με ενημέρωσε πως μπορεί να προκύψει ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες. Η Μάλαγα είναι ένα ωραίο μέρος για να παίξεις. Είναι επίσης σημαντικό πως συμμετέχει στην Euroleague. Είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για επιστροφή στην Liga Endesa, το κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Θέλω να παραμείνω στο υψηλότερο επίπεδο", πριν καταλήξει αναφερόμενος στη... σημασία της επικοινωνίας με τον Τζουάν Πλάθα.

Γιατί είναι σαφές πως " θέλω να μιλήσω με τον κόουτς Τζουάν Πλάθα. Δεν έχουμε έρθει σε επαφή ακόμη και θέλω να ξέρω τι σκέφτεται για μένα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ