ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μανωλόπουλος: "Δεν θα θολώσουμε"

Μανωλόπουλος: "Δεν θα θολώσουμε"
INTIME SPORTS

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αναφέρθηκε στη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε και τα όσα... δεν θα κάνει ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Καλή η νίκη επί της Φενέρμπαχτσε, αλλά στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού δεν δείχνουν διάθεση να πανηγυρίσουν άλλο. Κι αυτό γιατί ο αγώνας με τους Τούρκους... πέρασε, κι έπονται άλλοι. Εξίσου δύσκολοι και απαιτητικοί. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος κατέγραψε στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα των "πρασίνων" όλα όσα πρέπει να προσέξει η ομάδα του στη συνέχεια, προσπαθώντας να... κατευνάσει τον ενθουσιασμό.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

" Καλησπέρα σας,

Πετύχαμε μια πραγματικά σπουδαία νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν χωρά αμφισβήτηση. Τόσο ως ομάδα, όσο ειδικότερα και ως προπονητής. Τα λόγια περιττεύουν για την αξία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς αλλά και γι’ αυτά που έχει πετύχει στην προπονητική του καριέρα.

Είμαστε σε έναν όμιλο που κάθε αποτέλεσμα αποκτά πολύ μεγάλη αξία. Ξέρουμε καλύτερα απ ‘όλους πως χρειαζόμαστε μεγάλη βελτίωση γι’ αυτό και δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά. Δεν πρόκειται να μας θολώσει το μυαλό ένα πολύ καλό αποτέλεσμα γιατί γνωρίζουμε ποιες είναι οι αδυναμίες μας και που πρέπει να βελτιωθούμε ως ομάδα.

Δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για πανηγυρισμούς. Ακολουθεί πρώτα ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς με τα Τρίκαλα για το ελληνικό πρωτάθλημα και μετά ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι με την Αρμάνι στο ΟΑΚΑ. Το τονίζω πως αυτό το παιχνίδι θα είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολο!

Σίγουρα, η ευστοχία μας στον αγώνα με τη Φενέρ ήταν καταλυτικό στοιχείο για την εξέλιξή του. Εδώ, όμως θέλω να επισημάνω κάποια πράγματα: Το γεγονός αυτό οφείλεται σε κάποιους παράγοντες. Πρώτον, τα παιδιά έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση η οποία πηγάζει από τη φιλοσοφία του προπονητή. Δεύτερον, είναι καλοί σουτέρ και γι’ αυτό άλλωστε τους έχουμε επιλέξει. Τρίτον, η ομάδα δουλεύει σκληρά και όλοι οι παίκτες τα δίνουν όλα στις προπονήσεις προκειμένου να είναι έτοιμοι να βγάλουν κάποια πράγματα επάνω στο παρκέ. Και τέταρτον, το γρήγορο μπάσκετ που θέλουμε να παίζουμε μας δίνει τη δυνατότητα να βγάλουμε είτε περισσότερες επιθέσεις, είτε πολλά σουτ.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω εκ μέρους όλου του σταφ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο ο οποίος πραγματικά μας έδωσε ρυθμό για 40 λεπτά και μας υπενθύμισε ποιο είναι το συναίσθημα του να παίζεις μπροστά σε αυτό το κοινό.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Σωτήρης"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ