ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μανωλόπουλος: "Μας στέρησε τη δυνατότητα η διαιτησία"

Μανωλόπουλος: "Μας στέρησε τη δυνατότητα η διαιτησία"
INTIME SPORTS

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αναφέρθηκε στα στοιχεία που δεν επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στη σειρά των τελικών, την ώρα που τόνισε πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος. Τι δήλωσε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το φινάλε του τρίτου τελικού, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αναφέρθηκε σ τα στοιχεία που δεν άφησαν τον Παναθηναϊκό να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στα φετινά πλέι οφ. " Θα ξεκινήσω ανάποδα λέγοντας πως έχουμε παράπονα από τη διαιτησία. Μας στέρησε τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε τις όποιες πιθανότητες είχαμε", είπε αρχικά για να συνεχίσει:

" Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε αυτή τη σειρά των παιχνιδιών. Είχε μια σταθερότητα. Εμείς είχαμε μια χρονιά με πολλά προβλήματα. Στερηθήκαμε τρεις βασικούς πρωταγωνιστές για εμάς. Οι απουσίες και ο λίγος χρόνος δεν μας επέτρεψαν να παίζουμε καλύτερο και πιο ποιοτικό μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός είναι μια τεράστια ομάδα και χάνοντας έναν τίτλο δεν έγινε κάτι, θα βρει το δρόμο του. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες, το σταφ, τη διοίκηση για τη συνεργασία που είχαμε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Τώρα πρέπει να ανασυγκροτηθούμε για να είμαστε καλύτεροι στο μέλλον".

Από την πλευρά του, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς δήλωσε: " Θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στη σειρά αυτή εμφανίστηκε καλύτερος και πήρε το τρόπαιο. Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι υπήρχαν όμως κάποιες λεπτομέρειες που έκριναν το νικητή. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με παρελθόν, παρόν και μέλλον και έτσι θα συνεχίσουμε για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ