ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μάλαγα καλεί Μαυροκεφαλίδη

Μάλαγα καλεί Μαυροκεφαλίδη
INTIME SPORTS

Η Ουνικάχα Μάλαγα έχει βάλει στο "στόχαστρό" της τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος παραμένει ελεύθερος. Όπως αναφέρει μάλιστα ισπανικό δημοσίευμα, ο 31χρονος παίκτης είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον των Ανδαλουσιανών.

Από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η φετινή περίοδος, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε άλλωστε, κάτι που σημαίνει πως έχει το δικαίωμα της επιλογής για τη νέα χρονιά.

Οι "πράσινοι" έχουν διαμηνύσει βέβαια στον εκπρόσωπό του ότι δεν πρόκειται να του προσφέρουν συμβόλαιο εφάμιλλο με αυτό που είχε την τελευταία διετία (περί τις 700.000€ ετησίως), αλλά θα ήθελα να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι προκειμένου να εξετάσουν όλα τα ενδεχόμενα. Παράλληλα, όμως δεν υπάρχει κάτι που να απαγορεύει στον 31χρονο σέντερ να εξετάσει τα δεδομένα ανά την Ευρώπη.

Κάπως έτσι προέκυψε το ενδιαφέρον από την Ουνικάχα Μάλαγα! Οι Ισπανοί έχουν ενημερώσει την πλευρά του παίκτη πως βρίσκεται στα υπ' όψιν, δίχως ομως να έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση. Αυτό αναφέρει τουλάχιστον με σημερινό του (2/7) δημοσίευμα το malagahoy.es στο οποίο υπάρχει πλήρης ανάλυση των "θέλω" του Τζουάν Πλάθα για τη θέση "5", αλλά και σύντομο βιογραφικό του Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ