ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μάικ Τζέιμς για ΣΕΦ: "Το σιχαίνομαι, πρέπει να το φτιάξετε"

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Μάικ Τζέιμς απολαμβάνει το Λος Άντζελες και δεν ξεχνά να μπει στο Twitter. Χθες βράδυ σχολίασε μάλιστε και το... ΣΕΦ, όταν φίλος του Ολυμπιακού του ζήτησε να μετακομίσει στο Λιμάνι.

Μία μέρα μετά την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος Ελλάδας, ο Μάικ Τζέιμς αποχώρησε από την Ελλάδα και βρίσκεται πλέον στο Λος Άντζελες για να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο Αμερικανός guard είναι free agent, βρίσκεται στο στόχαστρο της Αρμάνι Μιλάνο, ξέρει ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θέλουν να τον κρατήσουν στην Ελλάδα, προς το παρόν όμως το μόνο που δείχνει να τον ενδιαφέρει είναι η ξεκούρασή του.

Ανάμεσα, λοιπόν, στις ήσυχες ώρες του ο Τζέιμς μπαίνει στο Twitter και απαντά σε όσα του στέλνουν οι θαυμαστές του. Ένας από αυτούς, προσπάθησε χθες να τον πείσει να μετακομίσει στον Ολυμπιακό, για να πάρει την απάντηση που δεν περίμενε: " Για να είμαι ειλικρινής, σιχαίνομαι την διαρρύθμιση του γηπέδου σας. Αισθάνομαι ότι υπάρχει πολύς χώρος ανάμεσα στους οπαδούς και το παρκέ. Πρέπει να το φτιάξετε αυτό" είπε ο Τζέιμς, που προηγουμένως είχε απαντήσει και σε κάποιον που τον ρώτησε τι καιρό κάνει στο Μιλάνο: " Λογικά έχεις ίντερνετ, μπες και δες".

Μάικ Τζέιμς για ΣΕΦ: "Το σιχαίνομαι, πρέπει να το φτιάξετε"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ