ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκτός ο Χέινς, πρόβλημα με Παπαγιάννη

Εκτός ο Χέινς, πρόβλημα με Παπαγιάννη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε από την Κωνσταντινούπολη με δύο προβλήματα, αφού σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκαν οι Μαρκίζ Χέινς και Γιώργος Παπαγιάννης. Διαβάστε αναλυτικά.

Με δύο προβλήματα επέστρεψε η αποστολή του Παναθηναϊκού από την Κωνσταντινούπολη, μετά το παιχνίδι με την Νταρουσάφακα . Οι "πράσινοι" πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα το πρωί της Παρασκευής (25/3), με δύο εξ αυτών όμως να πηγαίνουν στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων λοιπόν, ο Μαρκίζ Χέινς έχει υποστεί τράβηγμα στον δεξιό τετρακέφαλο και δεν θα ακολουθήσει την αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καβάλα (27/3, 18:00), ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στον άκρο πόδα του αριστερού ποδιού, έκανε θεραπεία και το Σάββατο (26/3) θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Το σημερινό (25/3) πρόγραμμα περιελάμβανε ξεκούραση για τους υπόλοιπους παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς, με τους "πράσινους" να επιστρέφουν στο παρκέ το Σάββατο για να προπονηθούν κι εν συνεχεία να αναχωρήσουν για τη μακεδονική πόλη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ