ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λυκογιάννης: "Σίγουρα υπάρχει επιστροφή"

Λυκογιάννης: "Σίγουρα υπάρχει επιστροφή"

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες στη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό όμως ο Άρης Λυκογιάννης ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει ούτε καν σαν σκέψη ότι οι "πράσινοι" θα πάνε στο ΣΕΦ για να χάσουν!

O άμεσος συνεργάτης του Σωτήρη Μανωλόπουλου στο τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού, Άρης Λυκογιάννης, αναφέρθηκε στη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό και εξήγησε πως οι "πράσινοι" μπορούν να επιστρέψουν από το 0-2.

Αρχικά ο ασίσταντ κόουτς του "τριφυλλιού" εξήγησε τα αίτια της ήττας από τους Πειραιώτες στο ΟΑΚΑ: "Στο σημερινό παιχνίδι, οι πολλές χαμένες μπάλες στο τέλος των επιθέσεων μας στοίχισαν πολύ. Όταν φτάναμε πάντα κοντά στο σκορ, παίζαμε καλή άμυνα αλλά όχι για 24". Θυμάμαι τουλάχιστον τέσσερις φάσεις που δεχθήκαμε καλάθι με αυτόν τον τρόπο".

Πρόσθεσε, δε, πως: "Στο ΣΕΦ ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί. Σήμερα (10/6) δεν πήραμε τόσες βοήθειες από αρκετούς παίκτες, οπότε ήταν λογικό να χάσουμε".

Όσον αφορά τη συνέχεια της σειράς, ο Άρης Λυκογιάννης ανέφερε: "Σίγουρα υπάρχει επιστροφή. Δεν υπάρχει ούτε καν σαν σκέψη ότι θα πάμε στο ΣΕΦ για να χάσουμε. Θα πάμε για να διεκδικήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ