ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λούντζης, ο πιο μικρός Κυπελλούχος

Λούντζης, ο πιο μικρός Κυπελλούχος
STOLISVAGGELIS

Ο Μιχάλης Λούντζης κατέκτησε χθες (5/4) τον πρώτο τίτλο της επαγγελματικής του καριέρας. Μαζί όμως, "έγραψε ιστορία" ως ο νεότερος παίκτης σε τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το "ταξίδι" του Μιχάλη Λούντζη στον Παναθηναϊκό έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς. Όχι μόνο λόγω της συχνής πλέον παρουσίας του στη δωδεκάδα των "πρασίνων", αλλά και γιατί χθες (5/4) κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του. Το Κύπελλο Ελλάδος.

O 16χρονος γκαρντ (γεννημένος στις 4/8/1998) έγινε μάλιστα ο νεότερος παίκτης -σε ηλικία 16 ετών και 247 ημερών- που έχει αγωνιστεί σε τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, κατακτώντας παράλληλα το τρόπαιο. Δεύτερος στη σχετική κατηγορία είναι ένας συμπαίκτης του. Ο λόγος για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, που αγωνίστηκε στον περσινό τελικό (απέναντι στον Άρη), όντας 17 χρονών και 37 ημερών.

Ερχόμενος από τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου ενδεχομένως να μην είχε στο μυαλό του πως το βράδυ του τελικού θα είναι μεταξύ των δώδεκα που θα επέλεγε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ήταν όμως, παίρνοντας παράλληλα χρόνο συμμετοχής, στο τέταρτο δεκάλεπτο. Έπαιξε για δέκα λεπτά, δίχως βέβαια να σκοράρει (αστόχησε σε δίποντο σχεδόν με την εκπνοή), έχοντας 1 λάθος και 1 τάπα. Όπως και να έχει, το χθεσινό βράδυ θα το θυμάται για πάντα, αφού έκανε "σεφτέ" στην κατάκτηση τίτλων, ευελπιστώντας να είναι απλά ο πρώτος -από τους πολλούς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ