ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λοτζέσκι: "Το πρώτο βήμα για το αβαντάζ έδρας"

BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ικανοποιημένος για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο πρώτο του ντέρμπι με την πράσινη φανέλα δήλωσε ο Ματ Λοτζέσκι.

Ο Ματ Λοτζέσκι επέστρεψε για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο ΣΕΦ και κατάφερε να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα. Ο φόργουορντ των πρασίνων χαρακτήρισε σημαντική τη νίκη της ομάδας του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Μιλώντας στην κάμερα της COSMOTE TV, ο "Λότζο" σχολίασε αρχικά: "Είναι σημαντική νίκη. Είναι μια μεγάλη αντιπαλότητα και είναι το πρώτο βήμα για να έχουμε το αβαντάζ έδρας. Είναι νωρίς ακόμη, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά και είμαστε απλά χαρούμενοι για το αποτέλεσμα".

Για το γεγονός ότι το ματς ήταν κεκλεισμένων των θυρών είπε: "Είναι πάντα παράξενο όταν δεν υπάρχουν οπαδοί. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού δίνουν μεγάλη ώθηση κι ενέργεια στην ομάδα τους και είμαι ευτυχισμένος που οι συνθήκες ήταν τέτοιες και πανηγυρίσαμε τη νίκη".

Για τη συνέχεια της σεζόν δήλωσε: " Ελπίζω φέτος να υπάρχουν λιγότεροι τραυματισμοί. Είναι μία μεγάλη χρονιά και ελπίζω πως θα καταφέρουμε να βρεθούμε κάθε μέρα όλο και καλύτερα, ώστε να έχουμε μια επιτυχημένη σεζόν".

Από την πλευρά του ο Νίκος Παππάς τόνισε αρχικά: "Είναι ένα κρίσιμο ματς για την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή μας. Ξέρουμε ότι με αυτή τη νίκη παίρνουμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα για να κατακτήσουμε το αβαντάζ έδρας".

Σχετικά με τις απουσίες που είχε ο Ολυμπιακός είπε: "Οι απουσίες τούς επηρέασαν, αλλά ίσως να αποσυντονίζουν και την αντίπαλη ομάδα. Είναι διαφορετικό να ξέρεις ότι θα παίξει ο Σπανούλης. Ο Ολυμπιακος όμως ήταν πολύ ανταγωνιστικό, όπως έχουμε κάνει κι εμείς στο παρελθόν. Αυτές οι ομάδες δεν έχουν καμία ανάγκη, όταν παίζουν τόσο μεγάλα παιχνίδια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ