ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λοτζέσκι: "Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό"

Λοτζέσκι: "Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό"

Ο Ματ Λοτζέσκι εξήγησε τι ήταν αυτό που έδωσε στον Παναθηναϊκό Superfoods τον τίτλο του πρωταθλητή, ενώ επεσήμανε πως επιθυμία του είναι να ανανεώσει το συμβόλαιό του με το "τριφύλλι".

Αποστολή εξετελέσθη για τον Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή με τον Παναθηναϊκό Superfoods. Το δύσκολο ταξίδι από το ΣΕΦ στο ΟΑΚΑ είχε ευτυχή κατάληξη για τον ίδιο, από την στιγμή που κατάφερε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την πράσινη φανέλα, σε μια σεζόν αρκετά... ιδιαίτερη για εκείνον, από την στιγμή που έμεινε εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες στα μισά της χρονιάς.

Τέλος καλό όλα καλά όμως, με τον έμπειρο φόργουορντ να εξηγεί πως " είχαμε το πλεονέκτημα, είχα μεγάλη εμπιστοσύνη στην ομάδα. Δεν σκεφτόμουν ότι υπάρχει περίπτωση να χάσουμε. Σαφώς όλοι ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολο, αλλά υπήρχε ανάμεσά μας μεγάλη πίστη για τη νίκη. Ευτυχώς τα καταφέραμε, παρά την πίεση του Ολυμπιακού".

Ο πέμπτος τελικός ήταν αρκετά ψυχοφθόρος, τουλάχιστον για δυόμισι δεκάλεπτα για τον Παναθηναϊκό Superfoods. Σταδιακά όμως, η βραδιά κυλούσε όλο και πιο ευχάριστα για τους παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ. Υπάρχει εξήγηση για τη διαφορετική εικόνα ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο μέρος στο ΟΑΚΑ;

" Στο πρώτο μέρος ήμασταν πολύ νευρικοί, ίσως και άτυχοι σε κάποια κομμάτια. Δεν είναι μόνο τα 0/7 τρίποντα, είναι ότι χάσαμε λέι απ. Δικές μας φάσεις δηλαδή, που θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει τον ρυθμό και να μας γεμίσουν ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση. Στη διάρκεια του αγώνα βελτιώσαμε την άμυνά μας, κι από εκεί βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση. Το ένα έφερε το άλλο, αφήσαμε πίσω οποιαδήποτε ένδειξη άγχους και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη", απάντησε, πριν ερωτηθεί για το μέλλον του.

Το μονοετές συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι το καλοκαίρι με το "τριφύλλι" ολοκληρώθηκε, πράγμα που σημαίνει πως από.... σήμερα κιόλας κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά. Τι βλέπει ο ίδιος για το μέλλον του; " Δεν ξέρω, τι να σου πω; Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη, θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον. Προς το παρόν είμαι... ελεύθερος. Εύχομαι να μείνω στην ομάδα, θέλω να μείνω. Πιστεύω ότι στους τελικούς έδειξα ότι μπορώ να παίξω σε αυτό το επίπεδο. Οπότε βλέπουμε...", απάντησε με σαφήνεια.

Όσο για το φινάλε, ρωτήθηκε για την απόφαση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει -προς στιγμήν- από το παρκέ, πριν από την έναρξη της τρίτης περιόδου. Ο Ματ Λοτζέσκι σχολίασε αναφορικά με αυτό το γεγονός πως " στα τέσσερα χρόνια που ήμουν στον Ολυμπιακό, ποτέ κανείς δεν έπαθε κάτι εδώ (σ.σ.: στο ΟΑΚΑ). Δεν ξέρω τι έγινε και πήραν την απόφαση να πάνε στα αποδυτήρια, οπότε δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω σε αυτό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ