ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λοτζέσκι αντί Γκάμπριελ στα playoffs

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσάβι Πασκουάλ αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Κένι Γκάμπριελ με τον Ματ Λοτζέσκι για τα playoffs της Stoiximan.gr Basket League.

Ο κύβος ερρίφθη από τον Τσάβι Πασκουάλ στο θέμα των ξένων που θα έχει μαζί του στα playoffs της Stoiximan.gr Basket League. Ο Ισπανός προπονητής αποφάσισε να αφήσει εκτός ρόστερ του Παναθηναϊκού τον Κένι Γκάμπριελ, επιλέγοντας αντ' αυτού τον Ματ Λοτζέσκι για τα κρισιμότερα παιχνίδια της χρονιάς, τα οποία έπονται.

Ο Πασκουάλ έχει προθεσμία μέχρι και ένα 24ωρο πριν από την έναρξη των playoffs προκειμένου να πάρει την τελική απόφαση για τους έξι ξένους που θα έχει μαζί του. Οι Λούκας Λεκαβίτσιους, Κρις Σίνγκλετον, Τζέιμς Γκιστ, Κέι Σι Ρίβερς, Μάρκους Ντένμον, Κένι Γκάμπριελ και Ματ Λοτζέσκι είναι οι επτά ξένοι που συμμετείχαν στο ελληνικό πρωτάθλημα κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου.

Προς το παρόν υπολογίζονται για τα playoffs οι Λεκαβίτσιους, Σίνγκλετον, Γκιστ, Ρίβερς, Ντένμον, Λοτζέσκι, ωστόσο ο Ισπανός προπονητής έχει ακόμα δύο αλλαγές να κάνει μέχρι την έναρξη των playoffs.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ