ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λεκαβίτσιους: "Ο κόσμος μου δίνει δύναμη"

Λεκαβίτσιους: "Ο κόσμος μου δίνει δύναμη"

Με σκοπό να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση το συντομότερο δυνατό έφτασε στην Αθήνα ο Λούκας Λεκαβίτσιους ο οποίος θα εξεταστεί από τους γιατρούς του Παναθηναϊκού Superfoods και θα ξεκινήσει τη θεραπεία στο πόδι.

Ο Λιθουανός γκαρντ απέφυγε τα χειρότερα στον πρόσφατο τραυματισμό του στο φιλικό παιχνίδι της Λιθουανίας με την Ισλανδία καθώς γλίτωσε την επέμβαση στο δεξί πόδι και θα μείνει εκτός από έξι έως οκτώ εβδομάδες. Τις επόμενες ημέρες ο Λεκαβίτσιους θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο του “τριφυλλιού” και θα ξεκινήσει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του.

Λίγη ώρα μετά την άφιξη του στην Αθήνα, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της πράσινης ΚΑΕ και αναφέρθηκε στο πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει λέγοντας «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά εδώ. Από ψυχολογικής άποψης αισθάνομαι καλά και νομίζω πως αυτό είναι πολύ σημαντικό. Σίγουρα σε κάθε τραυματισμό περνάς μια δύσκολη κατάσταση και είσαι στεναχωρημένος και απογοητευμένος. Eιδικά τώρα που ήμουν πολύ κοντά στη συμμετοχή μου με την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ. Αλλά ειλικρινά σας λέω ότι προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία και την αισιοδοξία μου και να κοιτάζω μπροστά. Υπόσχομαι πως θα δουλέψω πολύ σκληρά για να επιστρέψω τελείως καλά το συντομότερο δυνατό».

Ο Λιθουανός γκαρντ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την στήριξη το τελευταίο διάστημα. «Γνώριζα από τα προηγούμενα χρόνια πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι φανταστικός. Τώρα το καταλαβαίνω ακόμη πιο έντονα. Θέλω ευχαριστήσω τους φίλους της ομάδας για τη στήριξή τους όλα αυτό το διάστημα. Δεν το περίμενα. Τα μηνύματά τους μου δίνουν μεγάλη δύναμη. Είναι ακόμη ένα στοιχείο που με κάνει αισιόδοξο», υποστήριξε και για τη νέα σεζόν πρόσθεσε: «Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε τη στήριξή του κόσμου μας. Ανυπομονώ να γίνω καλά και να αγωνιστώ σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ. Από την πλευρά μας, εγώ και οι συμπαίκτες μου θα δίνουμε το 100% σε κάθε αγώνα για να τους κάνουμε χαρούμενους».

Στο μεταξύ, η προετοιμασία του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε με διπλή προπόνηση. Εκτός έμεινε ο Κρις Σίνγκλετον για να ξεκουραστεί και αναμένεται αύριο (29/8) να τεθεί στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ, όπως και ο Κωνσταντίνος Μήτογλου που θα κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους “πράσινους”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ