ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λεκαβίτσιους αντί Γκάμπριελ στην Ελλάδα

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ (EUROLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΛΕΚΑΒΙΤΣΙΟΥΣ EUROKINISSI

Με τον Λούκας Λεκαβίτσιους στη σύνθεσή του θα παραταχθεί την Κυριακή (22/10, 17:00) ο Παναθηναϊκός Superfoods στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΓΣΛ, για τη Stoiximan.gr Basket League. Εκτάκτως στις ΗΠΑ ο Κέι Σι Ρίβερς, για προσωπικούς λόγους.

Με μία αλλαγή θα παρατάσσεται από εδώ και στο εξής ο Παναθηναϊκός Superfoods στους αγώνες της Stoiximan.gr Basket League, αφού ο Λούκας Λεκαβίτσιους πήρε τη θέση του Κένι Γκάμπριελ. Από την στιγμή που ο 23χρονος πλεϊμέικερ επέστρεψε υγιής από τον τραυματισμό του και είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ο Τσάβι Πασκουάλ τού έδωσε μια θέση στο ρόστερ των "πρασίνων" για τις εντός των συνόρων υποχρεώσεις, με τον αθλητικό φόργουορντ να είναι εκείνος που "κόπηκε".

Θυμίζουμε ότι το "τριφύλλι" έχει εφτά ξένους στο ρόστερ του, με μόνο έξι εξ αυτών να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εντός των συνόρων διοργανώσεις. Έτσι, προχώρησε στην πρώτη εκ των αλλαγών που έχει δικαίωμα να κάνει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Εξάλλου, απών από το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΓΣΛ (22/10, 17:00) θα είναι ο Κέι Σι Ρίβερς, λόγω ειδικής άδειας που του δόθηκε. Ο 30χρονος φόργουορντ θα μεταβεί εσπευσμένα στις ΗΠΑ για να παρευρεθεί στην κηδεία της γιαγιάς του, που έφυγε από τη ζωή. Αναμένεται πάντως να επιστρέψει στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες και να είναι ετοιμοπόλεμος για τις back to back αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού Superfoods στην EuroLeague με ΤΣΣΚΑ Μόσχας (25/10, εκτός) και Φενέρμπαχτσε (27/10, εντός).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ