ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Λάσμε προ των πυλών

Λάσμε προ των πυλών
INTIME SPORTS

Στο "και πέντε" των συζητήσεων του Στεφάν Λάσμε με τη Γαλατάσαραϊ, ο Παναθηναϊκός επανήλθε καταθέτοντας επίσημη πρόταση στον πρώην παίκτη της Αναντολού Εφές. Πολύ κοντά σε συμφωνία οι δύο πλευρές (videos).

Οι ανατροπές συνεχίζονται στο μεταγραφικό παζάρι για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος εδώ και μερικές ημέρες αναζητούσε τον back up σέντερ του. Μετά την απόκτηση του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, οι "πράσινοι" έθεσαν σε εφαρμογή το πλάνο τους για τον παίκτη που θα τον πλαισιώσει κοντά στο καλάθι. Εν αρχή ήταν το δίλημμα ανάμεσα στον Στεφάν Λάσμε και τον Άλεξ Τάιους. Η περίπτωση του πρώην παίκτη της Αναντολού Εφές απορρίφθηκε από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, με το "τριφύλλι" να στρέφει την προσοχή του στον Άλεξ Τάιους.

Πάνω στο σημείο όμως, που οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις, ενεπλάκη η Αναντολού Εφές, προσφέροντας στον 27χρονο σέντερ πολύ υψηλό συμβόλαιο, το οποίο δεν μπόρεσε να αρνηθεί. Εξ ου και η συμφωνία του με συνοπτικές διαδικασίες για να αγωνίζεται από τη νέα χρονιά υπό τις οδηγίες του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Στην πορεία, προέκυψε το όνομα του Σαλάχ Μεζρί. Του Τυνήσιου σέντερ που αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην ισπανική ομάδα. Η πλευρά του παίκτη βρέθηκε σε συζητήσεις με το "τριφύλλι", αλλά παρά την αρχική τάση που έδειχνε... συμφωνία, τίποτα δεν προχώρησε. Από τη μία η αναμονή του ιδίου για πρόταση από το ΝΒΑ (σ.σ.: πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει οι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και οι Λος Άντζελες Λέικερς), από την άλλη η εκ των υστέρων αποστασιοποίηση του Παναθηναϊκού. Μία κίνηση που κάτι έκρυβε.

Τι ήταν αυτό; Η επαναπροσέγγιση στον Στεφάν Λάσμε! Ο Γκαμπονέζος σέντερ μπορεί να "κόπηκε" αρχικά από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς, αλλά εν τέλει είναι αυτός που, όπως όλα δείχνουν, θα αποτελέσει το τελευταίο κομμάτι της "πράσινης" φροντ λάιν. Παρά την αρχική του συμφωνία με τη Γαλατάσαραϊ (για 1+1 χρόνια), μόλις πληροφορήθηκε το επίσημο ενδιαφέρον του "τριφυλλιού" άφησε κατά μέρους την πρόταση της τουρκικής ομάδας, για να πει το "ναι" στον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ