ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κωνσταντόπουλος: "Σχέση υπευθυνότητας μεταξύ STOIXIMAN και Παναθηναϊκού"

Κωνσταντόπουλος: "Σχέση υπευθυνότητας μεταξύ STOIXIMAN και Παναθηναϊκού"
INTIME SPORTS

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Marketing του Stoiximan, Πάνος Κωνσταντόπουλος, μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό (audio).

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Stoiximan θα αποτελέσει τον καλύτερο "συμπαίκτη" του Παναθηναϊκού, εκτός παρκέ. Οι "πράσινοι" επισημοποίησαν την ανανέωση της σύμπλεσης με τον Stoiximan , με τον Πάνο Κωνσταντόπουλο να μιλά στον Sport24 Radio 103.3 για τη σύμπραξη των δύο πλευρών.

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Marketing του Stoiximan , αναφέρθηκε στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό λέγοντας:" Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού για την εξαιρετική συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Είμαι σίγουρος ότι και η δεύτερη χρονιά θα είναι εξίσου επιτυχημένη. Αυτή η σεζόν εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο συνεργασίας, που φιλοδοξούμε, εμείς ως μεγάλος χορηγός της ομάδας, να φέρουμε στο ελληνικό κοινό δράσεις και εκδηλώσεις τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Θέλουμε με πρότυπες ενέργειες να μεγιστοποιήσουμε στο θέαμα και τη διασκέδαση των φιλάθλων, που παρακολουθούν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδας.

Παράλληλα, στόχος μας είναι να εντατικοποιήσουμε τη συνεργασία μας με τον Παναθηναϊκό στο κομμάτι της κοινωνικής ευθύνης, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας από κοινού προγράμματα για τη βοήθεια ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων. Σε αυτόν το τομέα οι απόψεις μας με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ταυτίζονται απόλυτα. Και το μότο "Σχέση υπευθυνότητας" δίνει το ακριβές στίγμα", ενώ αναφερόμενος στη στήριξη που δείχνει ο Stoiximan.gr στον ελληνικό αθλητισμό και τις εθνικές ομάδες, είπε:

Κωνσταντόπουλος: "Σχέση υπευθυνότητας μεταξύ STOIXIMAN και Παναθηναϊκού"
INTIME SPORTS

Ξεκινήσαμε από πέρσι τις χορηγίες μας στον αθλητισμό από αυτήν στον Παναθηναϊκό. Μέσα στη χρονιά κάναμε πράξη τη στρατηγική μας υποστηρίζοντας συλλόγους, εθνικές ομάδες (βόλεϊ και πόλο) και αθλητές (Λευτέρης Πετρούνιας, Βάσω Μιλλούση, Μαρία Τσιαρτσιάνη και Βίκυ Αρβανίτη), που κάνουν τον αγώνα τους για να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Συνεχίζουμε και φέτος, πολύ δυναμικά, θεωρώντας καθήκον μας, ως μία αμιγώς ελληνική εταιρία, τη στήριξη του ελληνικού αθλητισμού".

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ