ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεμούδιασμα με φιλική νίκη για τον Παναθηναϊκό

Ξεμούδιασμα με φιλική νίκη για τον Παναθηναϊκό

Οι προπονήσεις συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για τον Παναθηναϊκό Superfoods που νίκησε 83-53 την Καστοριά σε φιλικό παιχνίδι όπου ξεχώρισαν οι Ματ Λοτζέσκι και Κωνσταντίνος Μήτογλου.

Η δουλειά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και της τακτικής συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ είχαν την ευκαιρία να βγουν από την μονοτονία των προπονήσεων στο φιλικό με την Καστοριά όπου οι “πράσινοι” επικράτησαν με 83-53.

Στη διάρκεια του ο Καταλανός τεχνικός είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποια πράγματα πάνω στις συνεργασίες των παικτών, χωρίς ωστόσο να βγαίνουν χρήσιμα συμπεράσματα αφού ακόμα υπάρχει δρόμος για βελτίωση. Ο Ματ Λοτζέσκι με 13 πόντους και ο Κωνσταντίνος Μήτογλου με 18 ξεχώρισαν στη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης.

Παναθηναϊκός (Πασκουάλ): Όγκαστ 7, Καλαιτζάκης 8(1), Μποχωρίδης 3(1), Λοτζέσκι 13(3), Ρίβερς 4, Σίνγκλετον 9(1), Βουγιούκας 4, Γκάμπριελ 10(1), Μήτογλου 18(2), Ντένμον 7(1), Παπαντωνίου, Σακελλάριου.

“Ευχαριστημένοι από τη διάθεση και τις σχέσεις των παικτών”

Ο συνεργάτης του Πασκουάλ, Νίκος Παππάς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της πράσινης ΚΑΕ κάνοντας αναφορά στις σχέσεις που δημιουργούνται μεταξύ των παικτών. “Αυτό το φιλικό προετοιμασίας έγινε πιο πολύ για να αποφορτιστούν από την καθημερινότητα. Δεν είναι για να βγάζουμε συμπεράσματα σε αυτή την εβδομάδα της προετοιμασίας που βρισκόμαστε. Σκοπός είναι περισσότερο η ανάπτυξη της φυσικής κατάστασης και να μπαίνουμε σιγά-σιγά σε παιχνίδια πέντε εναντίον πέντε και συνεργασιών. Η εικόνα της ομάδας είναι αρκετά θετική, καθώς όλοι οι παίκτες έχουν διάθεση, δείχνουν ότι αφομοιώνουν γρήγορα τα πράγματα που κάνουμε στην προπόνηση και από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε και για να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από τη διάθεση που δείχνουν τα παιδιά και μέσα στην προπόνηση αλλά και με το κλίμα που δημιουργείται μεταξύ τους, αφού βλέπουμε ότι υπάρχει καταπληκτική ατμόσφαιρα. Οι σχέσεις μεταξύ τους είναι σε πάρα πολύ καλό σημείο και βοηθάει και το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες έχουν μείνει στην ομάδα. Υπάρχει ένας κορμός, ο οποίος προσπαθεί να εντάξει και τα νέα παιδιά που έχουν έρθει, τα οποία είναι κι αυτοί πάρα πολύ καλοί χαρακτήρες”.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ