ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεκίνησε χωρίς Παππά ο Παναθηναϊκός

Ξεκίνησε χωρίς Παππά ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά την επιστροφή από τη Μόσχα στον Παναθηναϊκό Superfoods έπιασαν ξανά δουλειά και βάζουν μπροστά για τις επίσημες υποχρεώσεις που πλησιάζουν.

Διπλή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα του "τριφυλλιού" μετά το ρεπό που έδωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης, ώστε να ξεκουραστούν από τα συνεχόμενα παιχνίδια στο "Gomelsky Cup".

Οι "πράσινοι" πλέον, έχοντας ξεκάθαρη εικόνα για τα λάθη τους ανεβάζουν ρυθμούς με μοναδικό στόχο να βελτιώσουν όλες τις λεπτομέρειες, στο διάστημα το οποίο απομένει για να ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Το τεχνικό επιτελείο θα ρίξει το βάρος στο κομμάτι της τακτικής τόσο στο επιθετικό κομμάτι, όσο και την ομαδική άμυνα με σκοπό να μπουν όλοι οι παίκτες στο κλίμα καθώς ο χρόνος θ' αρχίσει να πιέζει.

Σε αυτή την προσπάθεια ο Αργύρης Πεδουλάκης θέλει όλους τους παίκτες σε εγρήγορση, ώστε η ομάδα του "τριφυλλιού" μπει δυνατά στις αναμετρήσεις που πλησιάζουν σε όλες τις διοργανώσεις ενώ το πρόγραμμα ξεκίνησε με μία απουσία. Ο Νίκος Παππάς δεν πήρε μέρος στις δύο προπονήσεις της ημέρας, περισσότερο για προληπτικούς λόγους αφού ταλαιπωρείται από ένα μυϊκό σπασμό στη μέση και έκανε θεραπεία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ