ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει ΟΑΚΑ

Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης (1/6, 21:00) στο ΟΑΚΑ. Στόχος των Πειραιωτών να κάνουν το 2-0. Προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς οι "ερυθρόλευκοι".

Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στο ΣΕΦ, έστω και με αγχωτικό τρόπο και ταυτόχρονα απέκτησε προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ζητούμενο για τους "ερυθρόλευκους" να κατακτήσουν το τρίτο σερί πρωτάθλημα, αποκτώντας διάρκεια και σταθερότητα στην κορυφή, ολοκληρώνοντας την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι "ερυθρόλευκοι" επέστρεψαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Stoiximan.gr Basket League. Οι Πειραιώτες είδαν σε βίντεο τον πρώτο αγώνα, στον οποίο πέρα από την νίκη δεν έμειναν ικανοποιημένοι με την συνολική εμφάνιση τους. Σκοπός τους να τρέξουν περισσότερο στο ΟΑΚΑ, αλλά και να ελέγξουν καλύτερα τον τομέα των ριμπάουντ, καθώς ο αντίπαλος πήρε 15 επιθετικά.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς στο ΣΕΦ. Στόχος τους να κάνουν το 2-0 στο ΟΑΚΑ, συνεχίζοντας την καλή παράδοση που έχουν στους τελικούς στην έδρα του "τριφυλλιού" τα τελευταία χρόνια (μέτρησαν μόνο νίκες τόσο πέρσι, όσο και το 2015), ώστε να βρεθούν μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του τίτλου, διεκδικώντας ακολούθως το πρωτάθλημα στο ΣΕΦ. Το τρίτο ματς της σειράς είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (4/6).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ