ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεκίνησε για το επόμενο... break

Ξεκίνησε για το επόμενο... break

Στον Παναθηναϊκό έπραξαν το σωστό όπως αρμόζει στην ιστορία της ομάδας χωρίς να στέκονται περαιτέρω σε όσα έγιναν στον δεύτερο τελικό κι έβαλαν μπροστά για να πετύχουν τον στόχο τους την Πέμπτη (26/5) στο ΣΕΦ, κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η αλήθεια είναι πως οι ώρες που ακολούθησαν τον δεύτερο τελικό είχαν αρκετή ένταση κυρίως για τον τρόπο που ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση, με τον Παναθηναϊκό να φωνάζει για βήματα που έγιναν στην τελευταία φάση από την οποία κρίθηκε το ματς και η σειρά έγινε 1-1.

Τα παράπονα των "πράσινων" μπορεί να ήταν έντονα μετά το τέλος της αναμέτρησης αλλά άπαντες στάθηκαν στο επόμενο ματς την Πέμπτη (26/5), εκεί όπου θα επιδιώξουν να κάνουν ακόμα ένα... break. Άλλωστε, αυτό ήταν το σύνθημα από την ανακοίνωση που εξέδωσε η πράσινη ΚΑΕ πριν από λίγες ώρες.

Η πληροφορία που υπήρχε για σκέψη της ομάδας να καταθέσει ένσταση και αν δεν δικαιωθεί να μην κατέβει στον τρίτο τελικό, δεν επιβεβαιώθηκε αφού όπως αποδείχτηκε οι "πράσινοι" πήραν τη σωστή απόφαση η οποία ήταν αναμενόμενη σε μεγάλο βαθμό, απλά, έγινε με τον πλέον επίσημο τρόπο για να σταματήσουν τα σενάρια. Η ομάδα του "τριφυλλιού" λειτούργησε με ψυχραιμία και όπως αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου χωρίς να δώσει περαιτέρω συνέχεια σε όλο αυτό το θέμα που απασχόλησε τις τελευταίες ώρες. Το ζήτημα για όλους στον Παναθηναϊκό είναι ν' ανασυνταχθούν και να κοιτάξουν τη συνέχεια της σειράς, ώστε να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος που είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Εκεί μάλιστα, επικεντρώνεται από σήμερα (23/5) η προετοιμασία των παικτών του Αργύρη Πεδουλάκη. Οι προπονήσεις ξεκίνησαν σε χαλαρούς ρυθμούς αφού στο πρόγραμμα συμμετείχαν όσοι δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στον δεύτερο τελικό ενώ οι υπόλοιποι έκαναν αποθεραπεία. Ο τεχνικός του “τριφυλλιού” και οι συνεργάτες του πάντως, άρχισαν να καταστρώνουν τα πλάνα τους ενόψει του τρίτου τελικού, με σκοπό να αιφνιδιάσουν τους “ερυθρόλευκους” και αύριο οι ρυθμοί θ' ανέβουν ξανά στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ