ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξεκαθαρίζει για τον σέντερ στον Παναθηναϊκό

Ξεκαθαρίζει για τον σέντερ στον Παναθηναϊκό

Η καταληκτική ημερομηνία για τις ανταλλαγές στο ΝΒΑ είναι σήμερα (18/2), κάτι που σηματοδοτεί άμεσα εξελίξεις για τον αθλητικό σέντερ που ψάχνει ο Παναθηναϊκός. Στη λίστα κι ο Βινς Χάντερ (VIDEOS).

Έξι ημέρες έμειναν μέχρι τη λήξη της προθεσμίας που δίνει η Euroleague για την απόκτηση νέου παίκτη (σ.σ.: λήγει στις 24/2), κι ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις ομάδες που "φορτσάρουν" προκειμένου να προσθέσουν ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ του ρόστερ τους. Ο Τζεφ Έιρς προτάθηκε και εξετάζεται από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς , με το όνομα του Βινς Χάντερ να βγαίνει, επίσης, στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες.

Τα δεδομένα πάντως δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρα, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και το επιτελείο του να περιμένουν -μέσα σε όλα- το σημερινό (18/2) trade deadline του ΝΒΑ, προκειμένου να ξέρουν ποιοι από τους παίκτες που εξετάζουν θα είναι διαθέσιμοι για να μπουν στο αεροπλάνο για την Ευρώπη.

Η περίπτωση του Βινς Χάντερ (η τελευταία που προέκυψε) είναι πάντως αρκετά πιο απλή, αφού ο ύψους 2μ03 φόργουορντ/σέντερ αγωνίζεται στη D-League του ΝΒΑ με τα χρώματα των Reno Bighorns. Κάνοντας τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, ο 22χρονος παίκτης δεν κατάφερε να κερδίσει ένα συμβόλαιο στο ΝΒΑ, με αποτέλεσμα να καταλήξει στην αναπτυξιακή λίγκα, εκεί όπου όμως πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Με 21.8 πόντους (59.4% στα δίποντα), 11.3 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1.5 κοψίματα ανά παιχνίδι είναι από τους ψηλούς που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής στη D-League, κάτι που κατέστησε σαφές το γεγονός πως βρισκόταν στην All Star Team της Δύσης στο πρόσφατο All Star Game της αναπτυξιακής λίγκας.

Το όνομά του έχει φτάσει, μέσω πρότασης, στα γραφεία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και τους συνεργάτες του να αναλύουν όλα τα δεδομένα. Κι όπως είπαμε, με τον χρόνο να πιέζει, οι αποφάσεις πρόκειται να παρθούν άμεσα. Τι σημαίνει αυτό; Πως το πιθανότερο είναι οι "πράσινοι" να κάνουν την τελική τους κίνηση για την απόκτηση του αθλητικού σέντερ που ψάχνουν μέχρι το Σάββατο (20/2), προκειμένου ο παίκτης να έρθει άμεσα στην Ελλάδα, να κάνει προπόνηση με το "τριφύλλι" στο στήθος και να είναι κανονικά στη δωδεκάδα της εντός έδρας αναμέτρησης της 8ης αγωνιστικής του Top 16 της Euroleague με τη Φενέρμπαχτσε (24/2, 21:15).

Εκεί όπου, ούτως ή άλλως, θα κάνουν το ευρωπαϊκό τους ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα, οι Μαρκίζ Χέινς και Έλιοτ Γουίλιαμς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ