ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ξανά στροφή σε Λάσμε!

Ξανά στροφή σε Λάσμε!
INTIME SPORTS

Ο Στεφάν Λάσμε απάντησε αρνητικά στην πρόσφατη πρόταση του Παναθηναϊκού όμως οι "πράσινοι" επανήλθαν και κάνουν την τελευταία προσπάθεια για τον Γκαμπονέζο σέντερ, κυνηγώντας ξανά την υπόθεση!

Το σίριαλ της απόκτησης του Στεφάν Λάσμε από τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται, αφού οι "πράσινοι" φέρονται να επανήλθαν για τον Γκαμπονέζο πρώην σέντερ της Αναντολού Εφές και κάνουν την... ύστατη προσπάθεια να τον αποκτήσουν, παρά το γεγονός ότι η συμφωνία δεν προχώρησε .

Θυμίζουμε πως η επιστροφή του Λάσμε στον Παναθηναϊκό δεν ολοκληρώθηκε αφού, σύμφωνα με το "τριφύλλι", ένας όρος που ήθελε να μπει στο συμβόλαιο αποτέλεσε το "αγκάθι" της διαπραγμάτευσης. Όρος που αφορούσε την τιμωρία του με πρόστιμο σε περίπτωση που βρισκόταν θετικός σε χρήση ινδικής κάνναβης. Κι αυτό γιατί μετά το περιστατικό με τον Τζέιμς Γκιστ, οι "πράσινοι" δεν θέλουν να "πληγωθούν" ξανά (αγωνιστικά αλλά και από θέμα εικόνας), όντας πολύ αυστηροί σε τέτοιου είδους ζητήματα.

Την ώρα, λοιπόν, που ο Σαλάχ Μέζρι φαίνεται να οδεύει προς το ΝΒΑ και τους Mavericks , ο Παναθηναϊκός επέστρεψε δυναμικά στην περίπτωση Λάσμε, ο οποίος καλείται να αποφασίσει εντός των προσεχών ωρών. Στο μεταξύ, η Γαλατάσαραϊ περιμένει την απάντηση του Γκαμπονέζου έπειτα από την τρίτη, κατά σειρά, βελτιωμένη πρότασή της!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ