ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κρις Σίνγκλετον non stop!

Κρις Σίνγκλετον non stop!

O Κρις Σίνγκλετον έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ως πρωταθλητής στην Κίνα και το Sport24.gr γράφει για το απίθανο σερί του Αμερικανού από τον περασμένο Οκτώβριο!

Ο Κρις Σίνγκλετον ήταν ο πρώτος παίκτης που ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό, εντούτοις είναι ο τελευταίος που θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία των "πράσινων" αφού έφτασε ως το τέλος της διαδρομής στην κινέζικη NBL με την Anhui Wenyi, ήτοι στο Game 5 της σειράς των τελικών με την Guizhou όπου αναδείχτηκε MVP!

Νωρίτερα, ο άλλοτε φόργουορντ της Λοκομοτίβ Κουμπάν ολοκλήρωσε πρόωρα της υποχρεώσεις του στη VTB United League αφού η "Λόκο" αποκλείστηκε στα προημιτελικά από τη Χίμκι ενώ ο μικρός τελικός του Final Four της Euroleague κόντρα στη Λαμπροάλ Κούτσα στις 15 Μαΐου ήταν ο τελευταίος αγώνας του Σίνγκλετον υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Στις 31 Μαΐου υπέγραψε συμβόλαιο στην Anhui Wenyi, επιστρέφοντας στην Κίνα μετά από το 2014 και το πέρασμά του από τους Dragons Nanjing. Έπειτα, λοιπόν, από έναν μήνα στην κινέζικη NBL και αφού προηγήθηκε μια εξαιρετική σεζόν με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, ο Σίνγκλετον υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, διαθέτοντας το... πλήρες πακέτο για τον Αργύρη Πεδουλάκη! Παίζει καλή άμυνα, έχει γρήγορα πόδια και μπορεί να "εκτελέσει" από απόσταση.

Κρις Σίνγκλετον non stop!

Εν τέλει ο Σίνγκλετον υπέγραψε στις αρχές Ιουλίου, με τον Παναθηναϊκό να ολοκληρώνει μια από τις βασικές μεταγραφικές επιλογές του. Πλέον ο Αμερικανός θα ενσωματωθεί στους "πράσινους", βοηθώντας την Anhui Wenyi να κατακτήσει το πρωτάθλημα για πρώτη φορά στην ιστορία της και μετρώντας 30 συμμετοχές στην Κίνα. Αισίως, λοιπόν, οι επίσημοι αγώνες του Σίνγκλετον από τον περασμένο Οκτώβρη, όταν ξεκίνησε η σεζόν με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν μέχρι χθες (4/9) ανέρχονται στους 93 σε τρεις διοργανώσεις: Euroleague, VTB United League και κινέζικη NBL!

Κρις Σίνγκλετον non stop!

Οι συμμετοχές του Σίνγκλετον τη σεζόν 2015-16

ΜΗΝΑΣ ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
Οκτώβριος Λοκομοτίβ Κουμπάν VTB & Euroleague 7
Νοέμβριος Λοκομοτίβ Κουμπάν VTB & Euroleague 8
Δεκέμβριος Λοκομοτίβ Κουμπάν VTB & Euroleague 8
Ιανουάριος Λοκομοτίβ Κουμπάν VTB & Euroleague 7
Φεβρουάριος Λοκομοτίβ Κουμπάν VTB & Euroleague 8
Μάρτιος Λοκομοτίβ Κουμπάν VTB & Euroleague 9
Απρίλιος Λοκομοτίβ Κουμπάν VTB & Euroleague 11
Μάιος Λοκομοτίβ Κουμπάν VTB & Euroleague 5
Ιούνιος Anhui Wenyi Κινέζικη NBL 10
Ιούλιος Anhui Wenyi Κινέζικη NBL 11
Αύγουστος Anhui Wenyi Κινέζικη NBL 9
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ