ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κρίνεται η επόμενη κίνηση στον Παναθηναϊκό

Κρίνεται η επόμενη κίνηση στον Παναθηναϊκό

Οι εξελίξεις στις υποθέσεις των Κρις Σίνγκλετον και Ζακ Όγκαστ θα κρίνουν αν ο Παναθηναϊκός Superfoods προχωρήσει σε περαιτέρω ενίσχυση στο ρόστερ του.

Μία μέρα έμεινε ώστε να εκπνεύσει η προθεσμία για να βρουν συμβόλαιο στο ΝΒΑ οι Κρις Σίνγκλετον και Ζακ Όγκαστ, τη στιγμή που ο Τσάβι Πασκουάλ και οι συνεργάτες του βρίσκονται στην αναμονή για να σχεδιάσουν την επόμενη κίνησή τους για το ρόστερ του "τριφυλλιού".

Μία κίνηση που εξαρτάται πλήρως από τις υποθέσεις των δύο παικτών που αναφέραμε παραπάνω αφού μόνο αν αποχωρήσει ένας εξ αυτών, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι. Ως εκ τούτου, για την ώρα δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο για τους "πράσινους" και ειδικά όταν μιλάμε για παίκτες που αγωνίζονται στην περιφέρεια, όπως ο Στράτος Περπέρογλου ή κάποιος άλλος ξένος ( από την στιγμή που δεν πέρασε η πρόταση για τους εφτά ξένους για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ).

Την ίδια στιγμή στο προσκήνιο παραμένει πάντα ο Κρις Σίνγκλετον, ο οποίος απάντησε αρνητικά στην πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του με την ομάδα του "τριφυλλιού", ωστόσο παραμένει παίκτης του Παναθηναϊκού. Για την ώρα, βελτιωμένη πρόταση από την Χίμκι δεν έχει φτάσει στους "πράσινους", ώστε ν' αποκτήσουν τον Κρις Σίνγκλετον οπότε έχουμε ως δεδομένο το 1.100.000 ευρώ που απορρίφθηκε τις προηγούμενες ημέρες και μένει να δούμε αν οι Ρώσοι επανέλθουν...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ