ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κουκ: "Υπάρχει συμφωνία, αλλά..."

Κουκ: "Υπάρχει συμφωνία, αλλά..."

Ο Ομάρ Κουκ φόρεσε την Κυριακή (16/10) ενδεχομένως για τελευταία φορά τη φανέλα της Εστουδιάντες, δηλώνοντας μετά το τέλος του αγώνα με τη Φουενλαμπράδα πως υπάρχει συμφωνία με άλλη ομάδα, αλλά δεν ξέρει αν αυτή θα πάρει επίσημη μορφή.

Η περίπτωση του Ομάρ Κουκ απασχολεί τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού Superfoods εδώ και μερικές ημέρες, με τη λογική της ενίσχυσης στην περιφέρεια μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μάικ Τζέιμς. Ο 34χρονος πλεϊμέικερ βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Αργύρη Πεδουλάκη, με τους "πράσινους" να παλεύουν προκειμένου να εξασφαλίσουν την ελευθέρας του από την Εστουδιάντες .

Όπως έχει τονίσει από την πρώτη στιγμή το Sport24.gr, βασικό είναι να βρει η ισπανική ομάδα τον διάδοχό του. Γιατί αντιρρήσεις ως προς την παραχώρησή του δεν έχει. Όσο όμως δεν καταλήγει στον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει, τόσο δύσκολο είναι να ντυθεί ο παίκτης στα πράσινα. Οι μέρες περνούν, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (17/10, 19:00) είναι προ των πυλών, κι ο Ομάρ Κουκ έβαλε ακόμη ένα σημάδι στις επαφές του με τον Παναθηναϊκό.

Δεν είχαν περάσει παρά μερικά λεπτά μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Φουενλαμπράδα, παιχνίδι που ενδεχομένως να ήταν το τελευταίο του με τη φανέλα της Εστουδιάντες, για να μιλήσει σε δημοσιογράφους και να απαντήσει σε ερώτηση σχετικά με το πως εξελίσσεται η περίπτωσή του.

" Δεν είμαι σίγουρος. Δεν ξέρω ακόμα. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, γνωρίζω ότι κάποια πράγματα πίσω από τις κουρτίνες, αλλά δεν έχω μιλήσει με κάποιον που να μου επιβεβαιώνει κάτι για να απαντήσω σε αυτό. Θα μπορούσε να είναι το τελευταίο μου παιχνίδι ενδεχομένως", ανέφερε αρχικά ο ίδιος στη Μαρία Πιλάρ Κασάδο (δημοσιογράφος ραδιοφωνικού σταθμού της Μαδρίτης) για τη φημολογούμενη αποχώρησή του από την Εστουδιάντες, δίχως πάντως να γίνεται κάπου (είτε στην ερώτηση είτε στην απάντηση αναφορά στον Παναθηναϊκό) για να καταλήξει προσπαθώντας να γίνει ακόμη πιο σαφής: " Ξέρω ότι υπάρχει κάποιου είδους συμφωνία, αλλά κανείς δεν μου έχει πει κάτι οριστικά, δεν με έχει ενημερώσει για κάτι".

Παρεμπιπτόντως, αγωνίστηκε για 19'52'' σήμερα (16/10) έχοντας 8 πόντους (με 2/4 τρίποντα, 2/2 βολές), 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος, για να συγκεντρώσει 12 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης της Liga Endesa.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ