ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κούζμιτς:"Από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ευρώπη!"

Κούζμιτς:"Από τις πιο δυνατές ομάδες στην Ευρώπη!"

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς διεκδικεί αυτή την περίοδο μια θέση στη 12άδα της εθνικής Σερβίας, ενόψει Eurobasket 2015. Στο μεσοδιάστημα, μίλησε για τη συνεργασία του με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Όγκνιεν Κούζμιτςι ήλθε για να κλείσει την τριάδα των σέντερ του Παναθηναϊκού. Μετά τον Ραντούλιτσα και τον Παπαγιάννη, οι "πράσινοι" απέκτησαν έναν ακόμη 7-footer, έναν ψηλό με την κλασσική έννοια του όρου και όχι κάποιον undersized σέντερ με έφεση στο pick-n-roll.

Ο πρώην σέντερ των Warriors διεκδικεί αυτή την περίοδο μια θέση στη 12άδα της εθνικής Σερβίας. Ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα σκληρός, με δεδομένο ότι ο 25χρονος Σέρβος θα δώσει "μάχη" με τον συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό, Μίρολσαβ Ραντούλιτσα, και τους Μπόμπαν Μαριάνοβιτς (σ.σ. εφόσον τελικά δοθεί το "ΟΚ" από το San Antonio), Νίκολα Μιλουτίνοφ και Βλάντιμιρ Στίματς.

Στο μεταξύ, ο Κούζμιτς μίλησε στους Σέρβους δημοσιογράφους για τη συνεργασία του με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό.

"Συνεργαζόμαστε πολύ καλά με τον κόουτς Τζόρτζεβιτς στην εθνική Σερβίας. Η συνεργασία μας θα συνεχιστεί στον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ-πολύ χαρούμενος, αφού υπέγραψα συμβόλαιο με την ομάδα. Θα έχω την ευκαιρία να παίξω, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι το πιο σημαντικό. Είμαι ικανοποιημένος, από τη στιγμή που θα αγωνιστώ σε ένα από τα πιο δυνατά κλαμπ στην Ευρώπη ενώ θα συμμετάσχω και στην Euroleague. Όλα είναι τέλεια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ