ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κοντά σε συμφωνία με τον Ντένμον ο Παναθηναϊκός

Κοντά σε συμφωνία με τον Ντένμον ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός βρήκε τον κόμπο-γκαρντ που έψαχνε στο πρόσωπο του 27χρονου Αμερικανού, Μάρκους Ντένμον. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Γκαζιαντέπ. Κοντά σε συμφωνία οι δύο πλευρές.

Ο Παναθηναϊκός βρήκε τον γκαρντ που έψαχνε στο πρόσωπο του 27χρονου (20/3/1990) Αμερικανού, Μάρκους Ντένμον (1.91 ύψος), ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στον "άσο", όσο και στο "δύο". Οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία.

Στην σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Μάρκους Ντένμον αγωνίστηκε στην Γκαζιαντέπ του Στέφανου Δέδα, έχοντας μέσο όρο 15.9 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ ανά παιχνίδι. Ένας γκαρντ με έφεση στο σκορ (50.7% δίποντα, 37.4% τρίποντα) και στην δημιουργία, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στο "δύο".

Ο Αμερικανός γκαρντ από το 2008 έως και το 2012, αγωνίστηκε στο κολέγιο του Μιζούρι και ακολούθως έγινε Draft από τους Σαν Αντόνιο Σπερς (νούμερο "59" το 2012). Στην συνέχεια ήρθε στην Ευρώπη, αγωνιζόμενος στις Σαλόν (Γαλλία), Τόφας (Τουρκία), Μπρίντιζι (Ιταλία), Ίνστανμπουλ (Τουρκία) και Γκαζιαντέπ (Τουρκία). Δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στην καριέρα του στην EuroLeague.

Ο Μάρκους Ντένμον εν δράσει:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ