ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κοιτάζει παντού για προπονητή ο Παναθηναϊκός

Κοιτάζει παντού για προπονητή ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να κοιτάζει στην αγορά για τον άνθρωπο που θα διαδεχθεί τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, με τα δεδομένα να αλλάζουν διαρκώς. Επίκεινται νέες επαφές με τους υποψήφιους.

Η υπόθεση του Σάσα Ομπράντοβιτς κλείνει οριστικά -κατά τα φαινόμενα- για τον Παναθηναϊκό, κι αυτή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κερδίζει διαρκώς πόντους. Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, θα σας παραπέμψουμε στη δήλωση του Σέρβου προπονητή στο Sport24.gr, όταν ενημέρωσε πως " δεν υπάρχει επαφή με τον Παναθηναϊκό ". Όπερ και σημαίνει δεν δύναται να μετακομίσει στη χώρα μας, πόσω μάλλον από τη στιγμή που η Άλμπα Βερολίνου δεν δείχνει διατεθειμένη να τον αποδεσμεύσει.

Κάπου εκεί προέκυψε η πληροφορία πως το "τριφύλλι" θέλησε να εκμεταλλευτεί την παρουσία του "Σάρας" στη χώρα μας , όπου κάνει διακοπές. Ο βοηθός του Γκιντάρας Κράπικας δέχθηκε νέα προσέγγιση από τους "πράσινους", δείχνοντας κάτι παραπάνω από θετικός να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ, με άλλη ιδιότητα πλέον.

Δεδομένο είναι πάντως πως δεν υπάρχει κάτι σαφές όσον αφορά τον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού. Οι διοικούντες τον σύλλογο έχουν καταρτίσει τη λίστα τους και πάνω σε αυτή προσπαθούν να "ζυγίσουν" κάθε περίπτωση. Δίχως να έχει προκριθεί κάποια λύση, ή να έχουν επισπευθεί οι διαδικασίες για συμφωνία. Όπως και να έχει, υπάρχει διάθεση να κλείσει το συντομότερο δυνατό το ζήτημα "προπονητής" αφού -εν συνεχεία- θα πρέπει να ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Χρόνος (σημαντικός) δεν έχει χαθεί, αλλά είναι πρόδηλο πως στον Παναθηναϊκό καλούνται να "τελειώσουν" μία - μία τις δουλειές τους, προκειμένου να επανδρωθεί το ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Μην ξεχνάτε άλλωστε, πως εκκρεμεί η συζήτηση με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη για το συμβόλαιό του (ομοίως και με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, αν και η περίπτωσή του είναι τυπική υπόθεση), την ώρα που οι ξένοι που αγωνίστηκαν στους τελικούς θα πουν "αντίο" (ΝτεΜάρκους Νέλσον, Ντι Τζέι Κούπερ, Γιάνις Μπλουμς, Ρέιμαρ Μόργκαν, Εστέμπαν Μπατίστα, Έι Τζέι Σλότερ).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ