ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κοιτάζει άλλες λύσεις ο Παναθηναϊκός

Κοιτάζει άλλες λύσεις ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός Superfoods βρήκε κλειστές πόρτες σε ό,τι αφορά την απόκτηση του Μάρκο Πόποβιτς, όντας υποχρεωμένος πλέον να κοιτάξει άλλες λύσεις.

Ο Μάρκο Πόποβιτς βρίσκεται στην κορυφή του "πράσινου" ρεπορτάζ τις τελευταίες ημέρες. Όχι αδίκως, αφού αυτός ήταν ο εκλεκτός του Τσάβι Πασκουάλ σε ό,τι αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση του Παναθηναϊκού στη θέση του πλεϊμέικερ. Πίσω από τον Νικ Καλάθη.

Κι αν η αρχική επιδίωξη των ανθρώπων του "τριφυλλιού" για διαπραγματεύσεις ήταν ισχυρή, με διάθεση να βρεθεί λύση για να παραχωρηθεί από τη Φουενλαμπράδα, στην πράξη η ισπανική ομάδα έδειξε ότι δεν έχει την παραμική διάθεση να αποχωριστεί τον καλύτερο παίκτη του ρόστερ της.

Αυτό κατέστη άμεσα σαφές, από τη στιγμή που δεν μπήκαν σε οποιαδήποτε περαιτέρω διαπραγμάτευση. Το Sport24.gr έχει αναφέρει ήδη από το Σάββατο (5/11) τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπήρχαν στην περίπτωση του 34χρονου γκαρντ, ο οποίος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Φουενλαμπράδα.

Άλλες λύσεις που προτάθηκαν, όπως αυτές των Τζος Ακονιόν και Πολ Στολ δεν απασχολούν ιδιαίτερα. Υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι γι αυτό. Για παράδειγμα ο πρώτος, που έμεινε ελεύθερος την Κυριακή (6/11) από την Μπασκόνια, δεν ταιριάζει με τα "θέλω" του Τσάβι Πασκουάλ σε αγωνιστικό και τακτικό επίπεδο. Μέσα σε όλα, δεν θα είχε δικαίωμα συμμετοχής για το υπόλοιπο του α' γύρου της EuroLeague (αφού πρώτα φόρεσε τη φανέλα της ισπανικής ομάδας), αλλά και στις εγχώριες διοργανώσεις, μέχρι να αλλάξει ο γύρος στην Stoiximan.gr Basket League. Όσο για τον δεύτερο; Προτάθηκε, αλλά οι "πράσινοι" δεν τον προτιμούν ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή.

Τι προκύπτει από τα παραπάνω; Ότι ο Τσάβι Πασκουάλ αναπροσαρμόζει τα ονόματα στη λίστα του, με σκοπό να βρει τον παίκτη που θα έρθει στον Παναθηναϊκό για να πλαισιώσει τον Νικ Καλάθη στη θέση του πλεϊμέικερ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ