ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κοινή βούληση για ΟΑΚΑ από Πολιτεία και Παναθηναϊκό

Κοινή βούληση για ΟΑΚΑ από Πολιτεία και Παναθηναϊκό

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτη Τριαντόπουλο, με θέμα το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ, ανανεώνοντας το ραντεβού τους.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, συναντήθηκε σήμερα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτη Τριαντόπουλο, με θέμα το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ και την χρήση του από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Έγινε μία πρώτη διερευνητική συζήτηση για το αν υπάρχουν δυνατότητες εξεύρεσης μίας λύσης που να είναι προς όφελος τόσο του Δημοσίου όσο και του ΠΑΟ. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και διαπιστώθηκε κοινή βούληση για λύση.

Σε αυτό το πλαίσιο συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση μετά το Πάσχα, προκειμένου να γίνει συζήτηση επί συγκεκριμένων προτάσεων και να εκφραστούν οι προθέσεις των δύο πλευρών.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι αλλάζει κάτι για το γήπεδο της ποδοσφαιρικής ομάδας στο Γουδί. Οι "πράσινοι" στηρίζουν τη συγκεκριμένη προσπάθεια που γίνεται, από την στιγμή όμως που δεν προβλέπεται η κατασκευή κλειστού γηπέδου μπάσκετ, κινούνται οι διαδικασίες για την στέγαση της ομάδας στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΟΑΚΑ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS

Ραντεβού με τον Βασιλειάδη για το ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24