ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κλείνει Λάνγκφορντ ο Παναθηναϊκός

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / UNICS KAZAN - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / UNICS KAZAN - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Έτοιμος να προχωρήσει σε μία σπουδαία κίνηση είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Κιθ Λάνγκφορντ, όπως μετέδωσε ο Sport24 Radio 103.3

Ετοιμος να σκάσει μία από τις "βόμβες" του καλοκαιριού είναι ο Παναθηναϊκός! Σύμφωνα με πληροφορίες, οι "πράσινοι" βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Κιθ Λάνγκφορντ (35 χρονών, 1.93 μέτρα, σούτινγκ γκαρντ).

Ο Αμερικανός γκαρντ αποτελούσε εδώ και μερικά χρόνια "διακαή πόθο" του Παναθηναϊκού, ο οποίος έπειτα από χρόνια προσπαθειών φαίνεται ότι θα καταφέρει να τον "ντύσει" στα "πράσινα". Αν η απόκτησή του ολοκληρωθεί, τότε ο Λάνγκφορντ θα αποτελέσει την τρίτη μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού μετά την απόκτηση των Στεφάν Λάσμε και Ιωάννη Παπαπέτρου . Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έχει καταφέρει ακόμα να ανανεώσει το συμβόλαιο του Νικ Καλάθη , ενώ διατήρησε στις τάξεις της και τους Ίαν Βουγιούκα, Μάρκους Ντένμον και Λούκας Λεκαβίτσιους .

Την σεζόν 2017/18 ο σπουδαίος σκόρερ αγωνίστηκε αρχικά στο κινεζικό πρωτάθλημα με την φανέλα των Shenzen Lepards και την έκλεισε στην Μακάμπι Ρίσον.

Ο Λάνγκφορντ αποφοίτησε από το Κολέγιο του Kansas το 2005 και έπειτα από περίπου 3 χρονιά προσπαθειών να καθιερωθεί στο ΝΒΑ στράφηκε στην Ευρώπη, όπου αγωνίστηκε κατά σειρά στην Μπιέλα (2008), την Βίρτους Μπολόνια (2008/09), την Χίμκι (2009-2011), την Μακάμπι τελ Αβίβ (2011/12), την Αρμάνι Μιλάνο (2012-2014) και την Ούνικς Καζάν (2014-2017), πριν μοιράσει την περσινή σεζόν ανάμεσα στους Shenzen Lepards και τη Μακάμπι Ρίσον.

Κατά την διάρκεια της καριέρας του ο Λάνγκφορντ έχει αναδειχθεί δύο φορές πρώτος σκόρερ της EuroLeague (2014 και 2017) και μία του EuroCup (2016) ενώ ήταν και μέλος της καλύτερης πεντάδας της διοργάνωσης την σεζόν 2013/14.





TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ