ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κίνηση για Μάρι!

Κίνηση για Μάρι!

O Παναθηναϊκός κινείται για ενίσχυση και οι Αμερικανοί αναφέρουν πως οι «πράσινοι» θα επιχειρήσουν ν’ αποκτήσουν τον 27χρονο παίκτη. Πάντα στην κορυφή ο Γκίμπσον.

Τις τελευταίες ημέρες ο Παναθηναϊκός κάνει αγώνα δρόμου, ώστε να ενισχυθεί το συντομότερο δυνατό, κάτι το οποίο δεν έχει γίνει πράξη έως τώρα. Οι «πράσινοι» έχουν εξετάσει κάποιες περιπτώσεις χωρίς να έχουν προχωρήσει σημαντικά αλλά οι Αμερικανοί υποστηρίζουν πως η ομάδα του «τριφυλλιού» κάνει κίνηση για να κάνει δικό της τον Τουρέ Μάρι ο οποίος αγωνίζεται στο D-League με τους ΤexasLegendsπου είναι η θυγατρική ομάδα των Ντάλας Μάβερικς.

Συγκριμένα, το «Hoopshype» επικαλείται πηγές που αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει ν’ αποκτήσει τον 27χρονο γκαρντ/φόργουορντ (υψ. 1.96), πληρώνοντας μάλιστα τοbuyoutστην ομάδα του. Ο Μάρι τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 20 αγώνες και έχει μέσο όρο 14 πόντους και 6,5 ασίστ.
Στις 11 Σεπτεμβρίου του 2013 υπέγραψε στους Νικς κι έπαιξε 51 αγώνες στο ΝΒΑ εκείνη την αγωνιστική περίοδο με 2,7 πόντους κατά μέσο όρο και 1 ασίστ. Επίσης, τη σεζόν 2014-15 έπαιξε έναν αγώνα με τους Τζαζ και τέσσερις με τους Γουίζαρντς. Μένει να δούμε λοιπόν, αν τελικά θα είναι εκείνος που θ’ αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό καθώς συνεχίζεται η διαδικασία για την ενίσχυση του «τριφυλλιού» ή αν ο Τζόναθαν Γκίμπσον κερδίσει την "κούρσα" καθώς θεωρείται η προτεραιότητα των πρασίνων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ