ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Καυτός" Οκτώβριος για τον Παναθηναϊκό

"Καυτός" Οκτώβριος για τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Τα ζόρια ξεκινούν από (πολύ) νωρίς για τον Παναθηναϊκό τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αφού η κλήρωση της Basket League γέμισε με ακόμη περισσότερα ντέρμπι το πρόγραμμα των "πρασίνων" για τον Οκτώβριο.

Με κάτι παραπάνω από απαιτητικό τρόπο θα ξεκινήσει ο Παναθηναϊκός τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι "πράσινοι", που θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος στις 7 Οκτωβρίου, θα ανέβουν έναν μικρό Γολγοθά μέσα στον πρώτο μήνα των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεών, αφού έχουν ένα πρόγραμμα - "φωτιά".

Κι αυτό γιατί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Basket League κάθε άλλο παρά... εύκολα τους έβαλε για τις πρώτες αγωνιστικές. Βλέπετε, στην πρεμιέρα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον Άρη στο "Nick Galis Hall", ενώ δέκα ημέρες μετά θα παίξουν το δεύτερο ντέρμπι με τον "αιώνιο" αντίπαλο, αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ. Κι όλα αυτά ενώ μεσολαβεί το ταξίδι στο Κράσνονταρ για την πρεμιέρα της Euroleague, εκεί όπου θα περιμένει η Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Σε γενικές γραμμές, η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς θα δώσει έξι πολύ απαιτητικά παιχνίδια μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων (από τις 7/10 έως τις 29/10), για τις τρεις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει. Στην εξίσωση -πέραν του ανανεωμένου ρόστερ και του νέου προπονητή- βάλτε επίσης το ταξίδι που θα κάνει ο Παναθηναϊκός την επόμενη εβδομάδα- στην Κίνα, για τις δύο φιλικές αναμετρήσεις με τους Zhejiang Lions (28/9) και τους Guangdong Tigers (30/9).

Ημερομηνία Αγώνας Διοργάνωση
7.10.2015 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Κύπελλο Ελλάδος
10.10.2015 Άρης - Παναθηναϊκός* Basket League
16.10.2015 Λοκομοτίβ Κουμπάν - Παναθηναϊκός Euroleague
19.10.2015 Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός* Basket League
22.10.2015 Παναθηναϊκός - Καρσίγιακα Euroleague
25.10.2015 Ρέθυμνο - Παναθηναϊκός* Basket League
29.10.2015 Μπαρτσελόνα - Παναθηναϊκός Euroleague

*Οι ημερομηνίες είναι ενδεικτικές, αφού δεν έχει ανακοινωθεί επακριβώς το πότε θα γίνουν τα παιχνίδια της Basket League.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ