ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Καθυστερεί η άφιξη του Σίνγκλετον

Καθυστερεί η άφιξη του Σίνγκλετον

Η Ανχούι συνεχίζει να διαπρέπει στο πρωτάθλημα της Κίνας φτάνοντας στον τελικό του ΝΒL, όμως αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να περιμένει λίγες ημέρες ακόμα μέχρι να καλωσορίσει τον Κρις Σίνγκλετον

Ο Κρις Σίνγκλετον μπορεί να ήταν ο πρώτος παίκτης που ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό το φετινό καλοκαίρι, όμως όπως φαίνεται θα είναι ο τελευταίος που θα ενσωματωθεί στους "πράσινους". Ο Αμερικανός σέντερ συνεχίζει να έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις στη Κίνα, καθώς όντας εκ των ηγετών της Ανχούι οδήγησε την ομάδα του στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Η κινεζική ομάδα επικράτησε με 116-104 της Χενάν κι έτσι προκρίθηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος εκεί όπου την περιμένει η Γκουίνζχου. Ο Σίγνκλετον τελείωσε το παιχνίδι έχοντας 29 πόντους και πλέον θα επιδιώξει να έρθει στην Ελλάδα ως πρωταθλητής, καθώς απέχει 4 νίκες από τον πολυπόθητο τίτλο.

Όπως είναι φυσικό αυτή η εξέλιξη θα καθυστερήσει την άφιξη του Αμερικανού στην Ελλάδα κι έτσι ο Αργύρης Πεδουλάκης αναμένεται να τον έχει στη διάθεση του το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου. Αυτό σημαίνει πως ο παίκτης δύσκολα θα προλάβει να βρεθεί στο Καρπενήσι εκεί όπου γίνεται το βασικό στάδιο της "πράσινης" προετοιμασίας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ