ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Καθαρή" η μαγνητική του Καλάθη

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε σήμερα (7/5) την προετοιμασία του για τον τρίτο ημιτελικό με τον Άρη ενώ ο Νικ Καλάθης υποβλήθηκε σε ακτινογραφία για το χτύπημα που δέχτηκε στη δεξιά κνήμη, η οποία ήταν "καθαρή".

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται την προσεχή Δευτέρα (9/5, 19:00) στη "Nick Galis Hall" κόντρα στον Άρη με στόχο το sweep στην ημιτελική σειρά των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τους "κίτρινους".

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας έκαναν το 2-0 στις αναμετρήσεις στο ΟΑΚΑ και πλέον θέλουν άλλη μια νίκη για να σφραγίσουν την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την τρίτη αναμέτρηση της σειράς της ημιτελικής φάσης ξεκίνησε σήμερα με μια προπόνηση στο ΟΑΚΑ. Ο Νικ Καλάθης είχε ένα χτύπημα στη δεξιά κνήμη από τον χθεσινό αγώνα και δεν προπονήθηκε. Ο διεθνής γκαρντ υποβλήθηκε σε ακτινογραφία, η οποία ήταν "καθαρή".

Κατά τα άλλα, εκτός προπόνησης έμεινε και ο Νίκος Παππάς καθώς κρίθηκε σκόπιμο να ξεκουραστεί. Αμφότεροι αναμένεται από αύριο (8/5) να προπονηθούν κανονικά και να ακολουθήσουν την αποστολή του "τριφυλλιού" για τη Θεσσαλονίκη. Εκτός έμειναν και οι Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς και Γιώργος Παπαγιάννης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ