ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κάταγμα περόνης ο Μποχωρίδης

Κάταγμα περόνης ο Μποχωρίδης
INTIME SPORTS

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης τραυματίστηκε σοβαρά στο τέλος της φιλικής αναμέτρησης με την Παρτιζάν και οι πρώτες εξετάσεις έδειξαν το μέγεθος του τραυματισμού. Ο νεαρός άσος αναμένεται να μείνει για αρκετό χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Λευτέρη Μποχωρίδη στο τέλος του φιλικού με την Παρτιζάν επισκίασε τόσο την αναμέτρηση όσο και την γιορτή στο ΟΑΚΑ. Ο νεαρός άσος λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα έκανε ένα μπάσιμο συγκρούστηκε με δυο αντιπάλους του στον αέρα και έπεσε άτσαλα στο έδαφος. Αμέσως πήγε στον πάγκο και εν συνεχεία στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις.

Τα πρώτα αποτελέσματα έδειξαν το μέγεθος του τραυματισμού που είναι αρκετά σοβαρός καθώς ο Μποχωρίδης υπέστη κάταγμα περόνης και θα μείνει για αρκετό διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων. Η απουσία του υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσει τους δυο-τρεις μήνες πάντα με βάση το τι έδειξαν οι πρώτες εξετάσεις.

Ο νεαρός άσος όπως είναι φυσιολογικό δεν θα ταξιδέψει με την ομάδα του τριφυλλιού στο εξωτερικό για τα επόμενα φιλικά παιχνίδια των πράσινων και άμεσα θα ξεκινήσει την αποθεραπεία του ώστε να κερδίσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί για να γυρίσει γρηγορότερα στα γήπεδα.

Κάταγμα περόνης ο Μποχωρίδης
INTIME SPORTS
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ